Medailleregen voor Junior de Blois op NK Inline Skaten

Afgelopen weekend stond Rotterdam in het teken van het Nederlands Kampioenschap inline skaten, waar Junior de Blois als eerstejaars Junior A zijn talenten vertoonde en meerdere keren het podium betrad. Op donderdag behaalde Junior zilver op de 200 meter baanrace. Echter, op zijn geliefde afstand, de 1000 meter, kon hij door een ongelukkige race geen podiumplek bemachtigen.

Vrijdag wist hij het recht te zetten en domineerde op de 500 meter, wat hem de gouden medaille opleverde. Daarnaast veroverde hij zilver in een spectaculaire relay met teamgenoten Dion van Hal en Cas van Deuren. Zaterdag vervolgde het kampioenschap, waar Junior overtuigend goud won op de "One lap" en brons behaalde op de 100 meter.

Meer Alphense deelnemers

Naast Junior deden ook andere leden van STC De Rijnstreek uit Alphen aan den Rijn mee. Teije Hekkema leverde een knappe prestatie met een elfde plaats op de 200 meter en een zevende plaats op de 1000 meter. Aidan Verhoeve eindigde respectievelijk als tiende op de 500 meter en als elfde op de 200 meter.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.