Advertorial Economie

Media Markt organiseert De Perfecte Selfie-workshop

Media Markt Alphen aan den Rijn organiseert deze week een workshop over het maken van 'selfies'. Want hoe maak je nu precies dé perfecte selfie? Tijdens de workshop 'De Perfecte Selfie' krijg jij antwoord op deze prangende vraag.

De workshop vindt komende woensdag plaats om 19.00 uur. De workshop wordt gegeven door Nikki Hoff van Studio86. Het wordt een leuke, interactieve workshop met 'tips & tricks' om een nog betere selfie uit je telefoon te toveren. En het allerleukste: deze workshop is geheel gratis!

Wil je hierbij zijn? Stuur een berichtje naar de Facebookpagina of loop even binnen in de winkel en Media Markt zet je op de lijst (vol is vol).

Er zijn wekelijks leuke workshops bij ons in de winkel! Loop een langs of houd de Facebookpagina van Media Markt Alphen aan den Rijn in de gaten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.