Vivid Vision

Meedenken met wooncomplex in het Bospark

Zoals eerder aangegeven komt er een levendig en levensloopbestendig wooncomplex in het Bospark in Alphen aan den rijn. Het gaat om 120 appartementen voor senioren. Om het complex optimaal in te delen mogen mensen meedenken.

De organisatie heeft laten weten dat je als buurtbewoner of geïnteresseerde kunt meedenken over de voorzieningen en invulling van de verschillende collectieve plekken in het wooncomplex. Op 19 september vond er een informatiebijeenkomst plaatst. Dit was georganiseerd zodat de omwonende en andere belangstellende te infomeren over de ontwikkeling. 

De buurtbewoner mee laten denken over de voorzieningen gebeurt niet altijd. De organisatie heeft gekozen dit wel te doen zodat ze kunnen zorgen voor een fijne buurt. “In de komende maanden horen wij graag welke woonwensen, voorkeuren en zorgpunten er leven in Alphen aan den Rijn. Zolang dit niet strijdig is met de uitgangspunten van het plan, gemeentelijke regels en de haalbaarheid, worden de plannen verrijkt met Alphense inbreng” laat de organisatie weten. 

Hoe kun je meedenken

Je kunt als buurtbewoners, geïnteresseerde senioren en hun familie online via een peiling een aantal vragen beantwoorden over het seniorencomplex. Deze peiling is actief van 20 september tot en met 4 oktober. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:16

Vleugel PI ontruimd vanwege brand in cel

In de penitentiaire inrichting aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn is maandagochtend brand uitgebroken in een cel. Uit voorzorg werd de vleugel ontruimd.

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.