Archieffoto

Meedoen met de 20 van Alphen? De inschrijvingen zijn nu geopend!

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de 20 van Alphen, dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. In 2022 vindt het hardloopevenement plaats op zondag 13 maart. Doe jij mee?

Vorig jaar was het voor het eerst sinds 1953 dat er een editie van de 20 van Alphen werd afgelast. Toen werd een virtuele run gelopen, waarbij iedereen in zijn of haar eigen tempo en op zijn of haar eigen route kon hardlopen. Nu is het weer tijd om je hardloopschoenen uit de kast te halen, want in 2022 is de 20 van Alphen weer helemaal terug!

“Als organisatie zijn we blij dat we in 2022 weer een editie kunnen organiseren. We hebben er veel vertrouwen in dat het hardloopevenement doorgang kan vinden”, vertelt voorzitter Ronald Verkade. De organisatie is momenteel druk bezig met het uitstippelen van de looproutes. “We zijn bezig om een nieuw, uitdagend parcours neer te zetten voor alle afstanden. Het moet een nog groter loopfeest worden dan de afgelopen jaren!”

Inschrijven

Meedoen aan de 20 van Alphen? Op woensdag 13 oktober zijn de inschrijvingen geopend. Deelnemen kan op de volgende afstanden: 1, 2.5, 5, 10 en 20 kilometer. Inschrijven kan via de website van de 20 van Alphen. De inschrijvingen sluiten op 22 februari 2022.

Je kunt je individueel inschrijven, maar natuurlijk ook met je bedrijf, school of vereniging. Bij de inschrijvingen kun je zien wie van je loopmaatjes al op de startlijst staan, welke afstanden er gelopen worden en kun je de status van je inschrijving controleren. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun startnummer toegestuurd te krijgen.

Alle informatie over de 20 van Alphen is te vinden op de website www.20vanalphen.nl. Mocht de 20 van Alphen in 2022 onverwachts niet doorgaan, dan krijg jij als deelnemer natuurlijk je inschrijfgeld gewoon weer terug.

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.