Archieffoto

Meedoen met de 20 van Alphen? De inschrijvingen zijn nu geopend!

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de 20 van Alphen, dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. In 2022 vindt het hardloopevenement plaats op zondag 13 maart. Doe jij mee?

Vorig jaar was het voor het eerst sinds 1953 dat er een editie van de 20 van Alphen werd afgelast. Toen werd een virtuele run gelopen, waarbij iedereen in zijn of haar eigen tempo en op zijn of haar eigen route kon hardlopen. Nu is het weer tijd om je hardloopschoenen uit de kast te halen, want in 2022 is de 20 van Alphen weer helemaal terug!

“Als organisatie zijn we blij dat we in 2022 weer een editie kunnen organiseren. We hebben er veel vertrouwen in dat het hardloopevenement doorgang kan vinden”, vertelt voorzitter Ronald Verkade. De organisatie is momenteel druk bezig met het uitstippelen van de looproutes. “We zijn bezig om een nieuw, uitdagend parcours neer te zetten voor alle afstanden. Het moet een nog groter loopfeest worden dan de afgelopen jaren!”

Inschrijven

Meedoen aan de 20 van Alphen? Op woensdag 13 oktober zijn de inschrijvingen geopend. Deelnemen kan op de volgende afstanden: 1, 2.5, 5, 10 en 20 kilometer. Inschrijven kan via de website van de 20 van Alphen. De inschrijvingen sluiten op 22 februari 2022.

Je kunt je individueel inschrijven, maar natuurlijk ook met je bedrijf, school of vereniging. Bij de inschrijvingen kun je zien wie van je loopmaatjes al op de startlijst staan, welke afstanden er gelopen worden en kun je de status van je inschrijving controleren. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun startnummer toegestuurd te krijgen.

Alle informatie over de 20 van Alphen is te vinden op de website www.20vanalphen.nl. Mocht de 20 van Alphen in 2022 onverwachts niet doorgaan, dan krijg jij als deelnemer natuurlijk je inschrijfgeld gewoon weer terug.

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.