Archieffoto

Meedoen met de 20 van Alphen? De inschrijvingen zijn nu geopend!

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de 20 van Alphen, dé Openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen. In 2022 vindt het hardloopevenement plaats op zondag 13 maart. Doe jij mee?

Vorig jaar was het voor het eerst sinds 1953 dat er een editie van de 20 van Alphen werd afgelast. Toen werd een virtuele run gelopen, waarbij iedereen in zijn of haar eigen tempo en op zijn of haar eigen route kon hardlopen. Nu is het weer tijd om je hardloopschoenen uit de kast te halen, want in 2022 is de 20 van Alphen weer helemaal terug!

“Als organisatie zijn we blij dat we in 2022 weer een editie kunnen organiseren. We hebben er veel vertrouwen in dat het hardloopevenement doorgang kan vinden”, vertelt voorzitter Ronald Verkade. De organisatie is momenteel druk bezig met het uitstippelen van de looproutes. “We zijn bezig om een nieuw, uitdagend parcours neer te zetten voor alle afstanden. Het moet een nog groter loopfeest worden dan de afgelopen jaren!”

Inschrijven

Meedoen aan de 20 van Alphen? Op woensdag 13 oktober zijn de inschrijvingen geopend. Deelnemen kan op de volgende afstanden: 1, 2.5, 5, 10 en 20 kilometer. Inschrijven kan via de website van de 20 van Alphen. De inschrijvingen sluiten op 22 februari 2022.

Je kunt je individueel inschrijven, maar natuurlijk ook met je bedrijf, school of vereniging. Bij de inschrijvingen kun je zien wie van je loopmaatjes al op de startlijst staan, welke afstanden er gelopen worden en kun je de status van je inschrijving controleren. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun startnummer toegestuurd te krijgen.

Alle informatie over de 20 van Alphen is te vinden op de website www.20vanalphen.nl. Mocht de 20 van Alphen in 2022 onverwachts niet doorgaan, dan krijg jij als deelnemer natuurlijk je inschrijfgeld gewoon weer terug.

Running-Walking-Center_Spandoekkopie-20vanalphen.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.