Advertorial Politiek

Meer aandacht voor 'onzichtbare' fietsenstalling

De fietsenstalling tussen het Rijnplein en het Fossapad, dat is onder H&M, moet aanzienlijk beter zichtbaar worden. René Driesen (GroenLinks) wil weten hoe het met dit besluit van de gemeenteraad staat.

De kosten voor het verplaatsen van de ingang aan het Fossapad naar het Rijnplein zijn enorm hoog, circa 700.000 euro. Wethouder Kees van Velzen legt uit wat er wel kan voor een redelijke prijs. "We zorgen voor gevelreclame, betere deuren en de fietsenstalling wordt veel beter aangegeven. We weten nog niet wanneer de maatregelen worden doorgevoerd, daarover zijn we nog in onderhandeling met de eigenaren."

De grote fietsenstalling wordt veel te weinig gebruikt. Dit gaat ten koste van de uitstraling van het Rijnplein omdat nu hier overal fietsen staan. De stalling is relatief onbekend. Niet alleen bij Alphenaren, maar ook bij de ondernemers en bewoners rond het Rijnplein.

Foto: De 'onbekende' ingang van de fietsenstalling aan het Rijnplein, tussen de McDonald's en H&M


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels vandaag 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.