Meerdere auto inbraken bij parkeergarage Stationsplein

Vannacht is er bij 00.00 en 05.00 uur bij vijf auto's ingebroken in de parkeergarage bij het stationsplein. Er zijn onder andere radio's en navigatiesystemen gestolen.

Dit meldt een moeder van een van de gedupeerde op Facebook. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor bewoners van het appartementencomplex. "Er is laatst ook om 04.00 uur 's nachts een ruit van een woning ingegooid.", vertelt een bewoonster van het Stationsplein. 

De wijkagent van Kerk en Zanen meldt op Twitter dat er in Kerk en Zanen ook bij een auto is ingebroken. Hier hebben de inbrekers de airbags meegenomen. Hij roept bewoners op om de komende nachten alert te zijn en geen autosleutels bij de voordeur neer te leggen. Zo voorkom je dat de sleutelcode wordt overgenomen. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.