Meerdere auto inbraken bij parkeergarage Stationsplein

Vannacht is er bij 00.00 en 05.00 uur bij vijf auto's ingebroken in de parkeergarage bij het stationsplein. Er zijn onder andere radio's en navigatiesystemen gestolen.

Dit meldt een moeder van een van de gedupeerde op Facebook. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor bewoners van het appartementencomplex. "Er is laatst ook om 04.00 uur 's nachts een ruit van een woning ingegooid.", vertelt een bewoonster van het Stationsplein. 

De wijkagent van Kerk en Zanen meldt op Twitter dat er in Kerk en Zanen ook bij een auto is ingebroken. Hier hebben de inbrekers de airbags meegenomen. Hij roept bewoners op om de komende nachten alert te zijn en geen autosleutels bij de voordeur neer te leggen. Zo voorkom je dat de sleutelcode wordt overgenomen. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:57

Gemeente organiseert De dag van de Jeugdhulp

Vanaf 2024 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop de jeugdhulp gezamenlijk organiseren. Op donderdag 1 december organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn ‘De dag van de Jeugdhulp’.

Theater gisteren 14:05

Leerlingen Scala schitteren in het Castellum

Op donderdag 24 november maakten leerlingen van het Scala College in een zo goed als uitverkochte theaterzaal in het Castellum veel indruk met het jaarlijks georganiseerde ‘Scala On Stage’. De bezoekers kregen een show voorgeschoteld met zang, dans, muziek en cabaret van een hoog niveau.

Coronel Dakar 2023 gisteren 12:39

Coronel Dakar Team met “The Desert Lion” naar Dakar Rally 2023

Met een druk bezochte uitzwaaisessie bij het Coronel Adventure Indoor Klimpark is het volgende Dakar-avontuur voor het Coronel Dakar Team officieel begonnen. Vanuit Huizen wordt “The Desert Lion”, de auto waarmee de broers op 31 december aanstaande tijdens de Dakar Rally van start gaan, naar het Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet gereden, vanwaar het transport naar Saoedi-Arabië voor de rally deze week vertrekt.