Meerdere auto's opengebroken en airbags gestolen

In Alphen-Noord zijn afgelopen nacht meerdere auto's opengebroken. De inbraken werden vannacht gepleegd op de Doornenburg, de Engelenburg en de Händelhof in Alphen aan den Rijn.

Bij alle vier de voertuigen werden de ruitjes in getikt en zijn vervolgens de airbags uit de sturen en bij de passagiersstoel weggenomen. 

In de Paddestoelenbuurt, ook in Alphen-Noord, werd afgelopen week ook al in meerdere auto's ingebroken. De daders wisten tot nu steeds te ontkomen. De politie deed vorige week een oproep aan getuigen van de inbraken om zich te melden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:28

Meer haast met onderzoek naar behoefte aan nieuwe sporthal

Een aantal Alphense sporthallen is aan het einde van haar levensduur. In de komende jaren moet er dan ook worden gewerkt aan vervanging. Op initiatief van D66 komt wethouder sport, Gert-Jan Schotanus, begin volgend jaar met een oplossing.

Advertorial Horeca vandaag 16:47

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

Evenementen vandaag 16:28

55-jarig bestaan Cascarvieten

De Cascarvieten vieren dit jaar hun 55-jarig bestaan. Om dit te vieren geven de Cascarvieten op zaterdag 23 november een feest voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken in hun feestburcht Avifauna. 

Evenementen vandaag 15:56

Teus de Kruyf haalt profs binnen bij 9e Boksgala

Organisator Teus de Kruyf slaagt er elk jaar in om ‘zijn’ Alphense Boksgala uit de breiden. Nieuw bij het 9e gala op 30 november in de Rijnstreekhal is de deelname van profboksers.