Castellum
Advertorial Cultuur

Meervoudig Oscarwinnaar Parasite dit weekend al te zien in Castellum

Tegen alle verwachtingen in won afgelopen weekend niet 1917 of Joker, maar Parasite de Oscar voor Beste Film. De Zuid-Koreaanse thriller ging er met maar liefst vier gouden beeldjes vandoor. Het is Castellum gelukt om de film dit weekend al naar Alphen te halen.

Dit betekent dat er dus niet tot het eind van de maand gewacht hoeft te worden om deze topfilm te zien. Parasite draait op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag. Kaarten zijn vanaf heden te bestellen via www.theatercastellum.nl.

In Parasite leven de werkloze Ki-taek en zijn gezin in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 17:43

Kans op verkeershinder door start vervangen verkeersregelinstallaties

Meer dan 20 jaar hebben de verkeersregelinstallaties op de Prins Bernhardlaan – Willem de Zwijgerlaan en Willem de Zwijgerlaan – Ambonstraat in Alphen hun werk gedaan, maar nu zijn ze toch echt toe aan vervanging. De werkzaamheden hiervoor zijn vandaag van start gegaan.

Advertorial Cultuur gisteren 17:06

Een weekend theater maken voor iedereen bij Parkvilla

Iets buiten je comfortzone doen maakt gelukkig, zo stellen diverse onderzoekers. Het theaterweekend Scratch van Productiehuis Alphen biedt deze mogelijkheid. Liever een kortere workshop? Dan kun je deelnemen aan de korte theaterworkshops van Parkvilla.