Meet & Greet met GroenLinks kandidaat Jeroni Vergeer

Vrijdagavond 3 mei is er een Meet & Greet met Jeroni Vergeer. Jeroni is kandidaat voor het Europees parlement, door GroenLinks voorgedragen op plek 9. Zij verzorgt de aftrap voor de Europese campagne in onze gemeente. In Europa maakt GroenLinks deel uit van De Groenen.

Eerst gaan leden en sympathisanten die avond samen met Jeroni een vertrouwde campagneactiviteit van GroenLinks uitvoeren: huis-aan-huis en flyers uitdelen. Dat levert regelmatig interessante gesprekken met bewoners op en belangrijke informatie voor onze raadsleden. Voor de liefhebbers zijn er weer zakjes met bijvriendelijke zaden. Verzamelen 18.30 uur bij De Natte in de Julianastraat.

Iedereen weet dat er in Europees verband grote problemen opgelost moeten worden. Dat kunnen we alleen door samen te werken en niet door ons terug te trekken achter onze dijken. Denk alleen al aan de klimaatproblemen of de Brexit.

Door de  grote winst van het Forum voor Democratie bij de Provinciale  verkiezingen voelen steeds meer mensen de urgentie om op te komen voor een duurzame samenleving waarin iedereen er toe doet.  Direct na de verkiezingen heeft GroenLinks landelijk meer dan 1000 nieuwe leden mogen begroeten! O.a. Vanuit Alphen aan den Rijn.

Om 21:00 uur start de MEET&GREET met deelnemers en sympathisanten bij Brasserie De Alphense  Burgmeester in de Julianastraat. Jeroni gaat met jou in gesprek, je kunt informatie krijgen en vragen stellen.  Het eerste drankje is voor rekening van GroenLinks Alphen aan den Rijn.

Wil je helpen met onze GroenLinks campagne? Ga naar alphenaandenrijn.groenlinks.nl en geef je op.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.