Soos aan den Rijn
Advertorial Overige

Meevaren op de Soosboot, het kan weer!

In samenwerking met Soos aan den Rijn is er zaterdag 6 juni om 10:30 uur een Stadgids aan boord van de opgefriste Soosboot. Dit is na de corona lock-down de eerste activiteit van het project Stadswandelingen van Gilde Alphen aan den Rijn.

Met de Soosboot vaar je de route centrum, Avifauna en terug door het centrum naar Gouwsluis. Het eindpunt is Soos aan den Rijn aan de Raadhuisstraat. De gids Johan Karels geeft uitleg over de historie langs de route, maar ook over de vaarwegen en bruggen in dit gedeelte van de Oude Rijn.

De vaartocht duurt ongeveer 1 uur. De kosten bedragen € 7,50 inclusief consumptie en wat lekkers. Gezien de nog geldende maatregelen zal het aantal deelnemers beperkt moeten worden tot maximaal 8 á 10.

Informatie en aanmelden bij Soos aan den Rijn, info@soosaandenrijn.nl of 0172 893953. Kijk voor meer informatie op https://soosaandenrijn.nl/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.