Mega jacht vlak na inhijsen panamawiel door Alphen

Nog meer spektakel op de Oude Rijn! Vlak na het inhijsen van het panamawiel van de Koningin Julianabrug, voer donderdagochtend een mega jacht door Alphen aan den Rijn.

Het jacht van Feadship, een toonaangevende bouwer van luxe motorjachten, is niet het eerste mega jacht dat dit jaar door Alphen vaart. Op 18 februari liet ook mega jacht Vanish zich bewonderen door de Alphenaren.

Eerder voeren onder andere ook het jacht van Steve Jobs en mega jacht Savannah door Alphen aan den Rijn. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:47

Het nieuws van week 24 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van de samenwerking tussen Alphen en Vrij & Blij en de politie die actief flyert om het aantal fietsendiefstallen te verminderen, tot aan de ingetrokken waarschuwing bij de Zegerplas en een industriebrand. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 14:38

Met voorrang naar een gelijkvloerse woning

Ben je 50 jaar of ouder en zijn jouw kinderen de deur uit? Woon je in een eengezinswoning van Woonforte? Speciaal voor huurders die willen overstappen van een eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning is er het project Passend (t)huis.

Romeinen gisteren 11:59

ROMEINEN Graan

In de eerste periode van het Romeinse castellum Albaniana moet het leger voor haar eigen voedsel zorgen. En dat is niet gemakkelijk. In de regio zijn op de hoger gelegen gronden wel ijzertijdboerderijen, maar de bewoners zijn zelfvoorzienend. De villa's, grote Romeinse productieboerderijen, ontbreken.

Cultuur gisteren 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.