Josh Walet

Megajacht project 822 vaart door de Rijn

Voor de Alphenaren die donderdagavond langs de Rijn aan het genieten waren van de laatste zonnestralen, was het een onverwachts mooi gezicht. Megajacht project 822 kwam voorbij varen.

Vaak varen de megajachten op klaarlichte dag door de Alphense wateren, maar dit keer voer er een megajacht in de avonduren door Alphen. Het megajacht van 76 meter lang gaat voorlopig nog door het leven als project 822, aangezien er nog geen naam bekend is. Donderdag werd het jacht van Rotterdam naar Kaag-eiland getransporteerd. Over het jacht zelf is verder nog weinig bekendgemaakt. Naar verwachting wordt het project 822 in 2023 opgeleverd.

1A501F55-6D96-4BEC-9131-B09E6D3CD4FF.jpeg

C5C977D3-57D5-4483-A018-DA8F779D7982.jpeg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 15:40

Maak je eigen website in zeven lessen

Heb jij altijd al een eigen website willen hebben? Wil jij graag vanuit huis je eigen webshop beginnen? Wil jij graag je eigen website om te bloggen/vloggen? Een website laten bouwen kost veel geld. Wist je dat je ook zelf een website kunt bouwen? 

Werken gisteren 13:19

Het nieuwe vacature aanbod van week 38

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Schoenen

Legionairs lopen in de eerste eeuw op soldatenlaarzen, de caligae. Deze worden door het leger betaald en de soldaten krijgen zelfs spijkergeld om de zolen te laten repareren. Dat belet de militairen overigens niet om ook in hun burgerleven op de 'kissies' rond te stampen. Burgerschoenen zijn er ook. Voor mannen, vrouwen en kinderen.