De Thermen2
Advertorial Kinderen

Meivakantie in zwembad de Hoorn

Tijdens de tweede week van de meivakantie, van 2 tot en met 8 mei, organiseert De Thermen2 leuke activiteiten in zwembad de Hoorn. Voor zowel de allerkleinsten als de groten valt er genoeg te beleven.

Stormbaan
Er is een gloed nieuwe stormbaan, durf jij er over heen te rennen?
Ma: 10:00 tot 15:00 uur
Woe: 10:00 tot 13:00 uur
Vrij: 10:00 tot 14:00 uur
Za en Zo: 13:30 tot 15:30 uur

Snorkelen
Lekker snorkelen door ons parcours van matten en hoepels waar je doorheen en onderdoor kunt zwemmen.
Di: 10:00 tot 15:00 uur
Do: 10:00 tot 15:00 uur

Spetterspeeltuin
Een speelparadijs voor de allerkleinsten waarin ze kunnen spelen en ontdekken. In het water ligt allerlei speelmateriaal.
Ma: 09:00 tot 12:00 uur
Vrij: 09:00 tot 12:00 uur

Op maandag 2 mei om 10:30 uur opent de Hoorn ook het buitenbad met een special guest! Kijk op de website voor meer informatie.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”