Junis Kinderopvang
Advertorial BBL / Opleiding

Meld je nu aan voor de BBL-opleiding pedagogisch medewerker bij Junis Kinderopvang

Heb je altijd al gedacht aan werken in de kinderopvang, maar heb je niet de juiste papieren? Dan biedt Junis, in samenwerking met mboRijnland, een uniek leer-werktraject aan. In 1,5 jaar word je omgeschoold tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang op niveau 4. 

Junis betaalt jouw opleiding. Zo kun jij bij Junis leren én werken. Helemaal op je eigen wijs. En je kunt je nu weer aanmelden voor dit traject! Dit kan tot en met 25 september, dus wees er snel bij.

Junis Kinderopvang werkt al een aantal jaar intensief samen met mboRijnland. De opleiding vindt bijna volledig plaats op de werkvloer en sluit zo dus goed aan op de praktijk. Eén dagdeel per week krijgen de BBL-leerlingen les van een docent van mboRijnland, op het hoofdkantoor van Junis. Door deze samenwerking blijft de opleiding actueel. Het traject biedt ontwikkelingskansen voor zowel collega’s van Junis die van niveau 3 willen doorgroeien, als voor zij-instromers die vanuit een heel andere achtergrond de kinderopvang in willen. Sylvia van Bergen, een van de drijvende krachten achter het traject: ‘’Je kunt zoveel waardevols leren tijdens het werk, niet alleen over de inhoud van het werk, maar ook over jezelf.”

BBL gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Nicole volgde het BBL-traject bij Junis. Inmiddels is zij afgestudeerd en werkt zij met veel plezier als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Via een vriendin kwam ze bij Junis terecht. “Zij vond mij altijd al bij een kinderdagverblijf passen en ze had helemaal gelijk. Elke dag mag ik met de leukste en liefste kinderen werken”, aldus Nicole.

Over Junis Kinderopvang                                                                                                                                 

Bij Junis Kinderopvang krijgen kinderen van 0 tot 13 jaar de ruimte om zichzelf te ontwikkelen in verbinding met elkaar. De maatschappelijke organisatie zorgt voor een geborgen en een vertrouwde omgeving, waarin op een open en respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan. In een wereld die snel verandert, draait het steeds meer om ‘samen leven en samen leren’. Daarom werkt Junis intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen.

Wil jij ook jouw passende baan vinden door de BBL-opleiding? En heb je interesse gekregen? Kijk voor meer informatie op BBL-4 traject - Werken bij Junis en meld je aan! Let op: dit kan tot en met 25 september. Wacht dus niet te lang.


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.