Advertorial Feestdagen

Melvin’s Vuurwerkwinkel opent zaterdag 9 december!

Op zaterdag 9 december is het zover: Melvin’s Vuurwerkwinkel opent weer haar deuren. Het team staat klaar om vuurwerkliefhebbers te verwelkomen voor een knallende start van het feestseizoen.

Sinds de allereerste opening in december 2007 heeft Melvin’s Vuurwerkwinkel haar positie verstevigd als dé bestemming voor hoogwaardig vuurwerk. Dit jaar bestaan ze 16 jaar en belooft het een vuurwerkspektakel te worden.

Assortiment

Het assortiment is dit jaar weer reuze. Van cakes tot compounds en klein siervuurwerk, de winkel biedt een ruime keuze voor iedere vuurwerkliefhebber. Voor de ware vuurwerkconnaisseurs is er een ruime selectie van verschillende compounds beschikbaar. Deze unieke samenstelling van diverse cakes die na elkaar ontstoken worden met slechts één lont, garandeert een adembenemende vuurwerkervaring.

Let op! Vuurwerk kan worden gekocht vanaf 16 jaar en ouder.

Bestellen of naar de winkel

Klanten hebben de mogelijkheid om hun favoriete vuurwerk eenvoudig te bestellen via de website www.melvinsvuurwerkwinkel.nl of om langs te komen in de winkel aan de J.A. Leeghwaterweg 1. De openingstijden van de winkel zijn doordeweeks van 12:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur, waardoor er voldoende tijd is om het perfecte vuurwerk uit te kiezen. De afhaaldagen van het vuurwerk zijn donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december.

Let op! Op zondag 31 december is Melvin’s Vuurwerkwinkel gesloten.

Klik hier voor Melvin's Vuurwerkwinkel


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.