Alphens Bootverhuur
Advertorial Overige

Met Alphens Bootverhuur kan iedereen genieten van een dag op het water

Waar je ook heen gaat, varen is altijd een goede manier om te ontspannen en te genieten. En varen over de Rijn is toch wel een van de mooiste manieren om Alphen aan den Rijn te bekijken. Of heerlijk naar het Braassemermeer om daar even te plonsen. Varen door de grachten van Leiden of de Nieuwkoopse plassen op. Het behoort nu allemaal tot de mogelijkheden.

Sinds begin dit jaar hebben de vrienden Peter en Ray de handen ineen geslagen en zijn zij samen Alphens Bootverhuur gestart. “Het is voor ons echt een passie” vertelt Peter Langhout.

“Wij vinden het ontzettend leuk om onze ervaringen te delen op de wateren van Alphen en omstreken. En vinden het belangrijk dat varen voor iedereen haalbaar is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een dag je te genieten op het water.”

Alphens Bootverhuur verhuurt meerdere sloepen. En je huurt een sloep van 10:00 uur ’s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds. Geen haast dus, je kunt de hele dag genieten en ontspannen op het water. Opstappen kan bij Molen de Eendracht, waar ook geparkeerd kan worden. De boot wordt ’s ochtends voor je klaargelegd met een volle tank. Het enige wat jij nog hoeft te doen is wegvaren.

Catering moet je nu nog zelf meenemen maar de heren van Alphens Bootverhuur zijn druk bezig om met verschillende horecagelegenheden in Alphen een arrangement te regelen.

Een groot voordeel van deze sloepen is dat je er geen vaarbewijs voor nodig hebt. Iedereen kan er dus mee varen. Of je nou een dag weg gaat met je vrienden, of opa en oma nemen hun kleinkinderen mee voor een dag op het water, iedereen kan kapitein zijn voor een dag.

En hoe zit het dan bij slecht weer? Heb jij een sloep gereserveerd maar wordt het naar verwachting toch slecht weer? Dan kun je tot 24 uur van te voren nog je reservering verzetten naar een andere dag.

Er komen mooie dagen aan dus reserveer snel een sloep en geniet van een dag op het water!

Alphens Bootverhuur


Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits!