Alphens Bootverhuur
Advertorial Overige

Met Alphens Bootverhuur kan iedereen genieten van een dag op het water

Waar je ook heen gaat, varen is altijd een goede manier om te ontspannen en te genieten. En varen over de Rijn is toch wel een van de mooiste manieren om Alphen aan den Rijn te bekijken. Of heerlijk naar het Braassemermeer om daar even te plonsen. Varen door de grachten van Leiden of de Nieuwkoopse plassen op. Het behoort nu allemaal tot de mogelijkheden.

Sinds begin dit jaar hebben de vrienden Peter en Ray de handen ineen geslagen en zijn zij samen Alphens Bootverhuur gestart. “Het is voor ons echt een passie” vertelt Peter Langhout.

“Wij vinden het ontzettend leuk om onze ervaringen te delen op de wateren van Alphen en omstreken. En vinden het belangrijk dat varen voor iedereen haalbaar is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een dag je te genieten op het water.”

Alphens Bootverhuur verhuurt meerdere sloepen. En je huurt een sloep van 10:00 uur ’s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds. Geen haast dus, je kunt de hele dag genieten en ontspannen op het water. Opstappen kan bij Molen de Eendracht, waar ook geparkeerd kan worden. De boot wordt ’s ochtends voor je klaargelegd met een volle tank. Het enige wat jij nog hoeft te doen is wegvaren.

Catering moet je nu nog zelf meenemen maar de heren van Alphens Bootverhuur zijn druk bezig om met verschillende horecagelegenheden in Alphen een arrangement te regelen.

Een groot voordeel van deze sloepen is dat je er geen vaarbewijs voor nodig hebt. Iedereen kan er dus mee varen. Of je nou een dag weg gaat met je vrienden, of opa en oma nemen hun kleinkinderen mee voor een dag op het water, iedereen kan kapitein zijn voor een dag.

En hoe zit het dan bij slecht weer? Heb jij een sloep gereserveerd maar wordt het naar verwachting toch slecht weer? Dan kun je tot 24 uur van te voren nog je reservering verzetten naar een andere dag.

Er komen mooie dagen aan dus reserveer snel een sloep en geniet van een dag op het water!

Alphens Bootverhuur


Meer nieuws

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.