Plutosport
Advertorial Sport

Met Castelli wielerkleding de zomer door!

De zon, een fijn briesje: de perfecte weersomstandigheden om lekker de fiets te pakken en een mooie rit te rijden. Het Italiaanse merk Castelli weet als geen ander welke wielerkleding geschikt is voor de warme zomer dagen. Met Castelli ga je goed voorbereid op pad en kom jij de zomer door!

Wat trek je aan op een zomerse dag?

Het belangrijkste is dat de wieleroutfit die je draagt er niet voor zorgt dat je het nog warmer krijgt. Plutosport.nl adviseert te kiezen voor een korte fietsbroek, ademend ondershirt en dun wielershirt met korte mouwen of mouwloos. Het merk Castelli staat voor hoge kwaliteit en zoals we de Italianen kennen zijn de designs erg stijlvol. Ook spreekt Castelli een brede doelgroep aan, waarbij zowel de professionals als de recreatieve fietsers terecht kunnen voor een mooie wieleroutfit.

Waarop letten bij het kiezen van een wielershirt?

Kiezen tussen een mouwloos of korte mouwen wielershirt is een persoonlijke keuze, wat wel fijn is tijdens het fietsen is dat het wielershirt een rits heeft. Zo kun je het gemakkelijk uittrekken of wat openritsen mocht het warmer zijn dan je denkt. Wist je dat je het beste een wielershirt kunt passen als je de fietshouding aanneemt? Dan weet je zeker dat jouw shirt niet te los of te strak zit!

Ken jij de bibshort van Castelli al?

Mocht je al langer bekend zijn met de wielerkleding van Castelli, dan ken je wellicht de bibshort al. Een bibshort mag eigenlijk niet ontbreken als je van plan bent in deze tijd van het jaar te gaan fietsen. Het materiaal van een bibshort is ademend en de bretels zijn gemaakt van een mesh-kwaliteit waardoor het gemakkelijk extra lucht door kan laten. Omdat het merk Castelli uit Italië komt kan de kleding wat strakker vallen, check daarom altijd de maattabel!

Vergeet de fietshandschoenen niet!

Je bent misschien snel geneigd om je fietshandschoenen uit te trekken zodra het warm weer wordt. Toch is het aan te raden de handschoenen wel te blijven dragen. Door het warme weer krijg je sneller klamme handen waardoor je juist grip verliest. Fietshandschoenen zorgen voor voldoende grip op het stuur.


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.