Sunset Beachbar

Met de officiële opening van de Sunset Beachbar is de Zegerplas een horecagelegenheid rijker

Een feestelijk moment voor Sunset Beachbar. Wethouder Kees van Velzen knipte woensdagmiddag om stipt 13:00 uur het lint door. Hiermee is de Sunset Beachbar, gevestigd aan de Westkanaalweg bij de Zegerplas in Alphen, officieel geopend.

De afgelopen week is er hard gewerkt om de Sunset Beachbar klaar te maken voor de opening. De opbouw startte op maandag 22 maart. Door hard door te werken kon de Sunset Beachbar woensdag proefdraaien. De officiële openingshandeling vond ook woensdagmiddag plaats. Wethouder Kees van Velzen kwam naar de Zegerplas om het lint door te knippen.

“Na maanden voorbereiding mogen de luiken eindelijk open. Ik ben zo ontzettend trots op mijn vrouw Joyce den Horder en het hele Sunset team”, vertelt Thijs Bezemer enthousiast. “Wij zijn helemaal klaar voor een prachtige zomer. De eerste mooie dag hadden we gister tijdens het proefdraaien in ieder geval alvast binnen!”

De gemeente ziet de komst van de Sunset Beachbar als een positieve ontwikkeling voor recreatie en toerisme in het Zegerslootgebied. Het moet dan ook voor meer reuring gaan zorgen. “Het initiatief voegt recreatieve mogelijkheden toe en voorziet in een behoefte om iets te kunnen drinken als men een rondje plas loopt of fietst”, aldus de gemeente.

Liefhebbers van watersport komen straks goed aan hun trekken bij de Sunset Beachbar. In de plas komt namelijk een drijvende steiger om watersportactiviteiten en de aanleg van sloepen, zeilbootjes en andere vaartuigen mogelijk te maken. Aangezien de horeca nog niet open mag, is de Sunset Beachbar alleen geopend voor take away. “Hopelijk komt daar snel verandering in, dan kunnen we ook het terras buitenzetten. Dat zou het helemaal afmaken!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.