Sunset Beachbar

Met de officiële opening van de Sunset Beachbar is de Zegerplas een horecagelegenheid rijker

Een feestelijk moment voor Sunset Beachbar. Wethouder Kees van Velzen knipte woensdagmiddag om stipt 13:00 uur het lint door. Hiermee is de Sunset Beachbar, gevestigd aan de Westkanaalweg bij de Zegerplas in Alphen, officieel geopend.

De afgelopen week is er hard gewerkt om de Sunset Beachbar klaar te maken voor de opening. De opbouw startte op maandag 22 maart. Door hard door te werken kon de Sunset Beachbar woensdag proefdraaien. De officiële openingshandeling vond ook woensdagmiddag plaats. Wethouder Kees van Velzen kwam naar de Zegerplas om het lint door te knippen.

“Na maanden voorbereiding mogen de luiken eindelijk open. Ik ben zo ontzettend trots op mijn vrouw Joyce den Horder en het hele Sunset team”, vertelt Thijs Bezemer enthousiast. “Wij zijn helemaal klaar voor een prachtige zomer. De eerste mooie dag hadden we gister tijdens het proefdraaien in ieder geval alvast binnen!”

De gemeente ziet de komst van de Sunset Beachbar als een positieve ontwikkeling voor recreatie en toerisme in het Zegerslootgebied. Het moet dan ook voor meer reuring gaan zorgen. “Het initiatief voegt recreatieve mogelijkheden toe en voorziet in een behoefte om iets te kunnen drinken als men een rondje plas loopt of fietst”, aldus de gemeente.

Liefhebbers van watersport komen straks goed aan hun trekken bij de Sunset Beachbar. In de plas komt namelijk een drijvende steiger om watersportactiviteiten en de aanleg van sloepen, zeilbootjes en andere vaartuigen mogelijk te maken. Aangezien de horeca nog niet open mag, is de Sunset Beachbar alleen geopend voor take away. “Hopelijk komt daar snel verandering in, dan kunnen we ook het terras buitenzetten. Dat zou het helemaal afmaken!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.