Met trots presenteren wij: het nieuwe logo van Alphens.nl

Een 10-jarig jubileum moet gevierd worden. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met iets nieuws. We voeren geen grote veranderingen door op de website, maar ons logo heeft wel een opfrisbeurt gekregen. 

Een logo is niet zomaar een afbeelding, een logo is het visitekaartje voor een bedrijf. Het is één van de eerste dingen die bezoekers zien als ze naar de website van Alphens.nl gaan of rondkijken op onze social media kanalen. “Al jaren hebben we ons vertrouwde blauwe praatwolkje als logo, maar speciaal voor ons tienjarig jubileum wilden we ons logo een opfrisbeurt geven”, zegt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl.

Wie kunnen we daar beter voor vragen dan onze vaste partner Creatieve Geesten? Als reclamemakers in hart en nieren weten zij als geen ander hoe ze samen met hun klanten op zoek moeten gaan naar een verfrissend, onderscheidend concept.

Een nieuw logo

“Voor het nieuwe logo van Alphens.nl hebben we het oude logo als basis gebruikt en gecombineerd met de letter ‘A’ van Alphens.nl”, vertelt Fabiënne Fransen van Creatieve Geesten. Het praatwolkje komt terug, maar wel op een andere manier. “Het praatwolkje hebben we zo vervormd dat je er iets van een locatie-icoon in kunt zien. Dit staat voor het lokale nieuws dat Alphens.nl naar de mensen toe brengt.”

Alphens.nl is een online platform dat discussie wil stimuleren. “Dat komt ook terug in het logo. De Letter ‘A’ staat in het praatwolkje, wat staat voor altijd betrokken en aanwezig. Want waar het lokale nieuws is, daar is Alphens.nl. Het geeft ook weer dat Alphens.nl communiceert en in gesprek gaat met lokale ondernemers, bewoners en ook met de andere platforms uit de regio die we hebben zoals Nieuwkoops.nl en Allesinkaagenbraassem.nl.”

Jurre: “Met ons online platform bieden we een plek voor Alphenaren waar we alles laten zien wat er gebeurt en gaat gebeuren in Alphen. Dit kwam wel naar voren in ons oude logo, maar in het nieuwe logo komt dat nóg beter naar voren. We zijn er erg trots op!”

oude en nieuwe logo.png


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.