Met trots presenteren wij: het nieuwe logo van Alphens.nl

Een 10-jarig jubileum moet gevierd worden. Dat doen we niet alleen met toffe winacties, maar ook met iets nieuws. We voeren geen grote veranderingen door op de website, maar ons logo heeft wel een opfrisbeurt gekregen. 

Een logo is niet zomaar een afbeelding, een logo is het visitekaartje voor een bedrijf. Het is één van de eerste dingen die bezoekers zien als ze naar de website van Alphens.nl gaan of rondkijken op onze social media kanalen. “Al jaren hebben we ons vertrouwde blauwe praatwolkje als logo, maar speciaal voor ons tienjarig jubileum wilden we ons logo een opfrisbeurt geven”, zegt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl.

Wie kunnen we daar beter voor vragen dan onze vaste partner Creatieve Geesten? Als reclamemakers in hart en nieren weten zij als geen ander hoe ze samen met hun klanten op zoek moeten gaan naar een verfrissend, onderscheidend concept.

Een nieuw logo

“Voor het nieuwe logo van Alphens.nl hebben we het oude logo als basis gebruikt en gecombineerd met de letter ‘A’ van Alphens.nl”, vertelt Fabiënne Fransen van Creatieve Geesten. Het praatwolkje komt terug, maar wel op een andere manier. “Het praatwolkje hebben we zo vervormd dat je er iets van een locatie-icoon in kunt zien. Dit staat voor het lokale nieuws dat Alphens.nl naar de mensen toe brengt.”

Alphens.nl is een online platform dat discussie wil stimuleren. “Dat komt ook terug in het logo. De Letter ‘A’ staat in het praatwolkje, wat staat voor altijd betrokken en aanwezig. Want waar het lokale nieuws is, daar is Alphens.nl. Het geeft ook weer dat Alphens.nl communiceert en in gesprek gaat met lokale ondernemers, bewoners en ook met de andere platforms uit de regio die we hebben zoals Nieuwkoops.nl en Allesinkaagenbraassem.nl.”

Jurre: “Met ons online platform bieden we een plek voor Alphenaren waar we alles laten zien wat er gebeurt en gaat gebeuren in Alphen. Dit kwam wel naar voren in ons oude logo, maar in het nieuwe logo komt dat nóg beter naar voren. We zijn er erg trots op!”

oude en nieuwe logo.png


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.