Josh Walet

Metershoge kerstbomen op het Thorbeckeplein en Rijnplein

In de ochtend van vrijdag 25 november werden er twee metershoge kerstbomen geplaatst in het centrum van Alphen aan den Rijn. Op het Rijnplein en op het Thorbeckeplein werd een kerstboom van maar liefst 10 meter hoog geplaatst.

Het Alphense centrum wordt steeds sfeervoller ingericht met het oog op de feestdagen. Eind oktober werd de feestverlichting al opgehangen, van lichtgevende kroonluchters tot feestelijke kerstguirlandes. De sfeervolle lichtjes zijn onder andere op het Thorbeckeplein, in de Van Mandersloostraat en de Sint Jorisstraat te bewonderen.

Maar er wordt meer gedaan om het centrum in de stemming te krijgen voor de feestelijke decembermaand. De afgelopen jaren zijn er vrijwel elk jaar grote kerstbomen in het Alphense centrum te vinden. Ook dit jaar zijn de 10 meter hoge kerstbomen op het Thorbeckeplein en het Rijnplein weer van de partij.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:56

Wens komt uit voor ritmische gymnastiek Wilskracht

De mooie prestaties van de ritmische gymnasten van Wilskracht van het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven. Vele podiumplaatsen schreven de gymnasten op hun naam. Hierdoor is een lang gekoesterde wens van de afdeling ritmische gymnastiek van Wilskracht in vervulling gegaan.

Advertorial Evenementen vandaag 16:03

Zaterdag 17 december: Winterplein De Baronie

Het plein van Winkelcentrum de Baronie wordt op zaterdag 17 december omgebouwd tot winterplein. Met een ingepakt cadeautje in de hand en kerstliedjes op de achtergrond kun je de laatste kerstcadeautjes rustig shoppen bij de Baronie. Is je kerstcadeautje nog niet ingepakt, laat hem feestelijk inpakken door de inpakbus.

Overige vandaag 15:15

Geen verbod op gokreclames in Alphen aan den Rijn

In de buitenruimte wordt op meerdere plekken reclame gemaakt. GroenLinks vindt echter dat buitenreclame voor bijvoorbeeld schadelijke producten of diensten verboden moet worden. Zo ook reclame voor kansspelen.

Politie en handhaving vandaag 13:38

Politie adviseert: maak je fietslicht in orde

Vanaf zondag 30 oktober is de wintertijd weer aangebroken. Wat betekent dat het s ’avonds sneller donker wordt. Daarom adviseert de politie je fietslicht in orde te maken.