Josh Walet

Metershoge vlammen nadat jerrycan met cobra erin explodeert

Op de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn vond dinsdagavond een incident plaats. Nadat een groep jongeren een jerrycan met daarin een cobra in brand stak, explodeerde deze.

Rond 20:15 uur stak een groep jongeren een jerrycan in brand op de Lupinesingel, nabij het balkon van een woning. In de jerrycan stopten zij een cobra (vuurwerk). Zodra de eerste vlammen tevoorschijn kwamen zetten de jongeren het op een rennen. Zij vluchtten in de richting van de Diamantstraat, zo wisten getuigen tegen de politie te vertellen. 

Voorbijgangers zagen de metershoge vlammen van de jerrycan. Gewapend met een brandblusser snelden zij naar de buitenbrand toe om deze te blussen. Op dat moment explodeerde de jerrycan met daarin de cobra. Door de knal horen de twee mannen sindsdien bijna niks meer. Wonder boven wonder hebben ze geen ernstig letsel overgehouden aan de explosie.

De brandweer heeft de buitenbrand nageblust. De politie is een onderzoek gestart naar dit incident.

Explosie jerrycan cobra vuurwerk

Explosie jerrycan cobra vuurwerk

Explosie jerrycan cobra vuurwerk


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.