Josh Walet
Advertorial Werken

Micro Reiniging & Services B.V. over de samenwerking met Storm Uitzendbureau

Storm Uitzendbureau is al ruim 10 jaar een bekende voor veel Alphense bedrijven. Het kleinschalige uitzendbureau staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. En dat kan Micro Reiniging & Services B.V. beamen. ‘’Ze staan er als je ze nodig hebt.’’

Micro Reiniging & Services B.V. zet zich sinds jaar en dag in voor het creëren van een gezond binnenklimaat bij hun klanten. ‘’Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft om te werken en leven in gezonde gebouwen. We bedenken steeds weer nieuwe technieken en mogelijkheden om de lucht schoner en veiliger te maken’’, vertelt Mitchell Vleeming. En daar hebben ze goede werknemers voor nodig.

Een goede match

Dat is waar Storm Uitzendbureau om de hoek komt kijken. ‘’Via een kennis kwam ik bij Mark van Storm Uitzendbureau terecht. We zochten mensen en Mark kon ons daarbij helpen. Er was direct een klik’’, aldus Vleeming. ‘’Intussen heb ik een aantal werknemers via Mark kunnen regelen, waarvan ik er een aantal een vast contract wil aanbieden. Eén daarvan is zelfs al in vaste dienst bij ons!’’ ‘’Een goede match dus’’, vult Mark van der Pijl, eigenaar van Storm Uitzendbureau, aan. ‘’Dan hebben wij ons werk goed gedaan.’’

Wat Vleeming zo fijn vindt aan de samenwerking, zijn voornamelijk de korte lijntjes. ‘’Ik ben van de ouderwetse stempel, ik bel liever. Mark neemt altijd op, dat werkt heel prettig. Je kunt op die manier snel schakelen, en ze staan er altijd als je ze nodig hebt.’’ Zo meldde een van de werknemers zich onlangs ziek. ‘’Er werd toen meteen gezocht naar een oplossing.’’

Of Vleeming Storm Uitzendbureau aanbeveelt bij anderen? ‘’Ja, zeker! Ze zijn flexibel, schakelen snel en hanteren een persoonlijke aanpak. Voor mij werkt een kleinschalig uitzendbureau als Storm stukken beter dan een groot uitzendbureau.’’

Ben jij op zoek naar werknemers, of juist naar een baan? Neem dan vooral eens contact op met Storm Uitzendbureau via 0172 251 627 of info@stormuitzendbureau.nl.


Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.