Midgetgolfbaan vanaf vrijdag weer open na renovatie

De midgetgolfbaan is vrijdag 14 april weer toegankelijk voor bezoekers. De afgelopen weken werd de baan aan een renovatie onderworpen, waarbij onder andere de bestrating en het groen is aangepakt en de baan weer een frisse uitstraling heeft gekregen.

De midgetgolfbaan maakte onderdeel uit van paviljoen Amigo, dat inmiddels is gesloopt. Vivienne Winkelaar, eigenaresse van de naastgelegen pannenkoekenboerderij De Schaapskooi, gaat op de plek van Amigo straks restaurant Bij Hen runnen. De snackbar, ijssalon en midgetgolf blijven deel uitmaken van het nieuwe concept.

De komende maanden wordt gewerkt aan de bouw van Bij Hen. Naar verwachting opent het restaurant deze zomer haar deuren. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen gisteren 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.