Mijlpaal sv ARC: 1700 leden

Op zaterdag 30 november werd door voorzitter Irma Ligtvoet het 1700e ARC lid Suozan Hajo begroet. Suozan, geboren in 2003 en afkomstig uit Syrië, woont sinds 1,5 jaar samen met haar zusje en ouders in Nederland.

"Het 1700e lid is een mooie mijlpaal voor ARC. Al vanaf 2007 (1414 leden) stijgt het ledenaantal gestaag. Maar het afgelopen jaar is het aantal fors toegenomen. Naast een flinke stijging bij de Puppies en F-jes zien we ook bij het meidenvoetbal veel nieuwe aanmeldingen. Daarnaast zijn we gestart met Walking Football voor 55+ en het Veterinnen voetbal. Die laatste nieuwe activiteit blijkt met inmiddels 38 voetballende 30+ dames een doorslaand succes te zijn. Het is een uitdaging om met de groei naar dit aantal de huidige faciliteiten en trainingsmogelijkheden voor alle leden te borgen", aldus Irma Ligtvoet. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.