focusbyhanneke

Milou de Lange Nederlands Kampioen op de 500 meter bij NK Inlineskaten

Milou de Lange uit Alphen aan den Rijn heeft meegedaan met het driedaags NK Inlineskaten in Heerenveen/Wolvega. Hier wist ze meerdere medailles in de wacht te slepen.

Op de eerste dag in Heerenveen won ze de zilveren medaille op de 200 meter en de bronzen medaille op de 1000 meter. Op dag twee, ook in Heerenveen, ging het nog beter en won ze op het koningsnummer de gouden medaille op de 500 meter. Daarnaast won ze met haar groep de gouden medaille voor de relay. Op de laatste dag in Wolvega wist ze nog de derde plek te behalen op de 1-lap. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file.