Michou Studio Salt n Pepper
Blog Opinie

MINERVA 5G complot

Dacht ik zomaar dat die foliehoedjes het nu wel bij het coronavirus zouden laten. Je weet wel: de Chinezen hebben het virus zelf gemaakt, expres verspreid en zomaar verzonnen. Dat complot was echter niet genoeg voor de foliehoedjes. Er is een minstens zo ernstig complot. Het 5G complot.

In het kort komt het erop neer dat 5G straling buitengewoon gevaarlijk is. Je krijgt er enge ziekten van en staatssecretaris Mona Keijzer a.k.a. Big Brother kan nu echt tot in je bed en tot onder de douche meekijken. En omdat 5G zo supereng is, is er natuurlijk ook een actiegroep om de uitrol tegen te houden.

Voor het geval je het hebt gemist: dat is dezelfde actiegroep die her en der zendmasten in brand steekt. Masten die broodnodig zijn voor ons telefoon- en internetverkeer. Zodat in deze tijd waarin iedereen min of meer in huis is opgesloten er tenminste nog enig contact is met familie, vrienden, collega’s, klanten en de boze buitenwereld.

Gelukkig hebben wij hier in Alphen aan den Rijn een groep gevallen engelen. Allemaal lid van de actiegroep die ons gaat redden van 5G. Zodat ons immuunsysteem gewoon blijft functioneren. Zodat er geen crowdcontrol kan worden toegepast. Zodat een half miljoen mensen niet ziek wordt.

Nu heb ik toch liever wel die 5G. Waarom?
Omdat dan 62 procent vruchtbaarheid van de jonge mannen vermindert. Twee derde van de jonge mannen heeft dan geen levendige zwemmertjes meer. Een gratis voorbehoedmiddel dus. Dan sterven die foliehoedjes vanzelf uit. Hebben we daar tenminste geen last meer van. 

Bovendien wordt 5G wereldwijd uitgerold. We willen tenslotte allemaal skypen met familie in Australië, vrienden in de USA, zakenpartners in India en het Midden-Oosten en met gestrande bekenden ergens in Afrika of Zuid-Amerika. Dan redden we meteen en passant de hele wereld van overbevolking en hebben die enge virussen ook geen kans meer.
Lijkt mij een prima complot, dat 5G!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 15:07

Talent van de maand: Roberto van Raamsdonk

De 22-jarige Roberto van Raamsdonk (Rovara) uit Alphen timmert hard aan de weg. Samen met de winnaar van The X Factor in Australië, Joey Djia brengt hij deze maand een single uit. “Ik ben heel erg trots op het resultaat.”

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:24

De Heerlijkheid van Alfen: strategisch Alphen

Alphen was in de middeleeuwen en later niet alleen een gezapig dorp van boeren en turfgravers. Vlakbij lag een belangrijk strategisch punt waar hard om werd gevochten: de Goudse sluis. Gastauteur Bertus Brokamp is Alphenaar, militair historisch geograaf, maakt harnassen en doet steekspelen in het openluchtmuseum Archeon. Hij heeft zich verdiept in de militaire kant van de Alphense geschiedenis.

Advertorial Winkels gisteren 11:12

Primera Aarhof start met digitaliseren van oud beeld-, en geluidsmateriaal

Voor veel mensen een bekende vraag: wat doen we met al die oude negatieven? Of: zou het niet zonde zijn als onze trouwfilm verloren zou gaan? Primera Jacobs in Winkelcentrum Aarhof heeft het antwoord. Je kunt sinds kort terecht voor het digitaliseren van kostbare dia's, negatieven, alle gangbare videoformaten zoals VHS, MiniDV, Hi8, Super8, Vinyl, en nog veel meer!

Coronavirus in Alphen gisteren 10:17

Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Heel Alphen Beweegt gisteren 09:33

#HeelAlphenBeweegt brengt Alphenaren in beweging

Bewegen is belangrijk. Door te bewegen blijf je gezond en zit je lekkerder in je vel. Bewegen, en daarmee zorgen voor je gezondheid, is essentieel voor jong en oud. Maar bewegen heeft ook een sociale component, want het zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Daarom wordt op maandag 8 juni gestart met #HeelAlphenBeweegt.

Blog Opinie 5 jun. 2020 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.