Michou Studio Salt n Pepper
Blog Opinie

MINERVA 5G complot

Dacht ik zomaar dat die foliehoedjes het nu wel bij het coronavirus zouden laten. Je weet wel: de Chinezen hebben het virus zelf gemaakt, expres verspreid en zomaar verzonnen. Dat complot was echter niet genoeg voor de foliehoedjes. Er is een minstens zo ernstig complot. Het 5G complot.

In het kort komt het erop neer dat 5G straling buitengewoon gevaarlijk is. Je krijgt er enge ziekten van en staatssecretaris Mona Keijzer a.k.a. Big Brother kan nu echt tot in je bed en tot onder de douche meekijken. En omdat 5G zo supereng is, is er natuurlijk ook een actiegroep om de uitrol tegen te houden.

Voor het geval je het hebt gemist: dat is dezelfde actiegroep die her en der zendmasten in brand steekt. Masten die broodnodig zijn voor ons telefoon- en internetverkeer. Zodat in deze tijd waarin iedereen min of meer in huis is opgesloten er tenminste nog enig contact is met familie, vrienden, collega’s, klanten en de boze buitenwereld.

Gelukkig hebben wij hier in Alphen aan den Rijn een groep gevallen engelen. Allemaal lid van de actiegroep die ons gaat redden van 5G. Zodat ons immuunsysteem gewoon blijft functioneren. Zodat er geen crowdcontrol kan worden toegepast. Zodat een half miljoen mensen niet ziek wordt.

Nu heb ik toch liever wel die 5G. Waarom?
Omdat dan 62 procent vruchtbaarheid van de jonge mannen vermindert. Twee derde van de jonge mannen heeft dan geen levendige zwemmertjes meer. Een gratis voorbehoedmiddel dus. Dan sterven die foliehoedjes vanzelf uit. Hebben we daar tenminste geen last meer van. 

Bovendien wordt 5G wereldwijd uitgerold. We willen tenslotte allemaal skypen met familie in Australië, vrienden in de USA, zakenpartners in India en het Midden-Oosten en met gestrande bekenden ergens in Afrika of Zuid-Amerika. Dan redden we meteen en passant de hele wereld van overbevolking en hebben die enge virussen ook geen kans meer.
Lijkt mij een prima complot, dat 5G!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws