Mini-documentaire: zo bereidden atleten van AAV’36 zich voor op het NK Junioren

Hoe bereiden atleten zich voor op een NK? Dat is in beeld gebracht in een mini-documentaire over de voorbereidingen die drie atleten van AAV’36 troffen voor het NK Junioren dat op 12 en 13 september plaatsvond. Zij behaalden daar mooie resultaten.

Het weekend van 12 en 13 september stond voor achttien AAV'36 atleten in het teken van het NK Junioren. Tijdens dit NK zijn door veel atleten mooie resultaten behaald. Van persoonlijke tot clubrecords en zelfs podiumplaatsen. Op zaterdag behaalde Ilse van der Marel een zilveren medaille op het onderdeel polsstokhoogspringen. Zondag behaalde Sietkse Verkade zelfs een gouden medaille op het onderdeel speerwerpen. 

Atleten Marc Dullemond en Heiko Rotteveel maakten een mini-documentaire over de voorbereidingen en de wedstrijd van drie AAV'36 atleten: Sietske Verkade, Floortje Tromp en Maud van Beest. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).