Mishandeling nabij Herenhof: getuigen gezocht

Op dinsdagmiddag 20 augustus heeft er tussen 11:30 en 12:00 uur een mishandeling plaatsgevonden nabij Winkelcentrum de Herenhof. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.  

Een 77-jarige man is dinsdagmiddag door twee personen fysiek mishandeld. Op de foto is de exacte locatie van het voorval te zien. Er is een persoon gestopt om de man te helpen.

Heeft u iets gezien van de mishandeling of was u de persoon die de man op de been heeft geholpen? Aarzel dan niet en neem contact op met de politie via 0900-8844, of via het nummer 0800-7000 wanneer u anoniem wenst te blijven. 

UPDATE: Beide partijen zijn inmiddels door de politie uitgenodigd voor een gesprek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!