Josh Walet

Mobiel vaccinatieteam komt naar Moskee El Fath

Deze week staan er weer pop-up locaties in de regio van GGD Hollands Midden. Op vrijdag 3 december staat het mobiele vaccinatieteam bij Moskee El Fath in Alphen aan den Rijn.

Bij het mobiele vaccinatieteam kun je terecht voor je eerste of tweede prik. Ook geven ze voorlichting over vaccinatie. Dit doet het team op vrijdag 3 december bij Moskee El Fath tussen 13:30 en 17:00 uur. Er wordt gevaccineerd met Pfizer.

Let op: je kunt bij de pop-up locatie niet terecht voor de boosterprik en ook niet voor de derde vaccinatie. Mensen met een zeer zwak immuunsysteem die een uitnodigingsbrief van hun specialist hebben gekregen, kunnen voor hun derde prik wel in de moskee langskomen. 

In juni bracht vaccinatiearts Marco al een bezoekje aan Moskee El Fath. Op verzoek van de moskee gaf hij daar toen voorlichting over vaccineren. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.