Josh Walet

Mobiel vaccinatieteam komt naar Moskee El Fath

Deze week staan er weer pop-up locaties in de regio van GGD Hollands Midden. Op vrijdag 3 december staat het mobiele vaccinatieteam bij Moskee El Fath in Alphen aan den Rijn.

Bij het mobiele vaccinatieteam kun je terecht voor je eerste of tweede prik. Ook geven ze voorlichting over vaccinatie. Dit doet het team op vrijdag 3 december bij Moskee El Fath tussen 13:30 en 17:00 uur. Er wordt gevaccineerd met Pfizer.

Let op: je kunt bij de pop-up locatie niet terecht voor de boosterprik en ook niet voor de derde vaccinatie. Mensen met een zeer zwak immuunsysteem die een uitnodigingsbrief van hun specialist hebben gekregen, kunnen voor hun derde prik wel in de moskee langskomen. 

In juni bracht vaccinatiearts Marco al een bezoekje aan Moskee El Fath. Op verzoek van de moskee gaf hij daar toen voorlichting over vaccineren. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.