Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

Moderne showroomkeuken te koop bij Marquardt Keukens

Heb jij net een nieuwe woning gekocht? Of is jouw keuken toe aan vernieuwing? Dan ben je bij Marquardt Keukens aan het juiste adres. In de showroom kun je boordevol inspiratie opdoen. Extra leuk: een van de showroomkeukens kun je nu voordelig aanschaffen!

Bij Marquardt Keukens kun je terecht voor kwalitatief hoogwaardige keukens, waarbij passie, vakkennis en transparantie altijd centraal staan. Ondernemer Filip Gels onderscheidt zich hiermee in de keukenbranche. “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.” In de showroom aan de Rijneke Boulevard kun je inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken, waar Filip je graag bij helpt.

Van alle gemakken voorzien

Omdat er binnenkort ruimte moet worden gemaakt voor een nieuwe showroomkeuken, wordt een van de huidige showroomkeukens in de verkoop gezet. Het is een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt de keuken over PITT cooking, waarbij vier kookpitten van verschillende grootte zijn verwerkt in het aanrechtblad. De beperkingen die een traditionele kookplaat biedt zijn dus verleden tijd bij aanschaf van deze showroomkeuken. De pitten zijn professionele, krachtige branders en werken gewoon op gas. Het aanrechtblad is gemaakt van beton en zorgt samen met de kookpitten voor een strakke, moderne uitstraling.

Bij de showroomkeuken zit ook een plafondunit van Novy inbegrepen. Een grote afzuigkap boven je keuken is hiermee definitief verleden tijd. Met deze innovatieve techniek heb je een stijlvolle uitstraling, maar wel met dezelfde kwaliteiten als een afzuigkap. De keuken is daarnaast ook uitgerust met veel opbergruimte, een losstaande kast, een vaatwasser, vriezer en een combimagnetron. Mocht je de combimagnetron liever ingebouwd willen hebben? Dat is geen probleem!

De keuken kan worden geïnstalleerd zoals in de showroom, maar het grote voordeel aan de showroomkeuken is dat hij flexibel in opstelling is. Filip legt uit: “De keuken kun je als het ware in tweeën delen. Het gedeelte met de kookpitten staat namelijk los van het deel met de wasbak. Zo zijn er meerdere opstellingen mogelijk, wat het voor veel woningen een geschikte keuken maakt.”

Wil je meer weten over de ins en outs van deze showroomkeuken? Neem dan contact op met Marquardt Keukens via zoeterwoude@marquardt-keukens.eu of bel naar 071 720 0825. Is deze keuken niet jouw smaak? Dan helpt Marquardt Keukens je graag om een keuken geheel naar jouw smaak te maken!

Marquardt Keukens showroom 1_josh.jpeg


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.