Archieffoto

Moment van stilte in raadszaal voor overlijden oud-raadslid Rob de Vries

Deze week is oud-raadslid Rob de Vries overleden. Tijdens de raadsvergadering op donderdag 14 oktober werd daarom een moment van stilte gehouden.

De Vries is van 2010 tot 2018 raadslid in de gemeente Alphen aan den Rijn geweest. Eerst voor Trots op Nederland, daarna voor Nieuw Elan. “Een betrokken en hardwerkend raadslid”, zo omschreef burgemeester Liesbeth Spies hem tijdens de raadsvergadering donderdagavond. “Hij heeft zich beziggehouden met heel veel onderwerpen, maar zijn specialiteit was denk ik toch wel de ruimtelijke ordening en infrastructurele projecten.”

Een paar jaar geleden overleed de echtgenote van De Vries. Dit heeft hij volgens Spies moeilijk kunnen verwerken. “Onze gedachte zijn bij zijn dochter Maartje, die in zo’n korte periode nu haar beide ouders moet verliezen”, zei Spies. Om stil te staan bij het overlijden van De Vries, werd een moment van stilte gehouden in de raadszaal.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.