Monique Brewster nieuwe directeur-bestuurder van Woonforte

Monique Brewster start per 1 december 2019 als directeur-bestuurder bij Woonforte. Zij volgt interim-bestuurder Frans Kooiker op, die tijdelijk deze functie waarnam nadat Rob Donninger Woonforte verliet. Monique Brewster is momenteel nog werkzaam als directeur-bestuurder bij Woningstichting Leusden.  

Monique Brewster heeft haar sporen verdiend in de volkshuisvesting. Sinds 1989 is zij al werkzaam in de corporatiesector. Zij is ook geen onbekende in onze regio. Monique Brewster is namelijk interimmanager bij Woondiensten Aarwoude geweest. Voor die tijd werkte zij onder meer als vestigingsdirecteur bij Rochdale en als districtmanager bij Patrimonium in Amsterdam Zuidoost.

Monique Brewster: “Ik kijk uit naar mijn start bij Woonforte en zal graag mijn ervaring, ideeën en energie inzetten voor Woonforte en haar huurders. Ik ga mijn schouders zetten onder het realiseren van meer sociale huurwoningen en het betaalbaar houden van de huren. Ook het verduurzamen van woningen en de zorg voor een tevreden huurders vind ik belangrijk.”

Eric Kemperman, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woonforte, zegt over de aanstelling van Monique Brewster: “Wij zijn blij dat wij voor Woonforte een goede nieuwe directeur-bestuurder hebben gevonden. Een verbinder die oog heeft voor de huurders, de relatie met de gemeente en (zorg)partners en natuurlijk voor de medewerkers. Wij hebben het volste vertrouwen dat Monique Brewster in samenwerking met alle betrokkenen onze ambities gaat waarmaken.” 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.