Monique Brewster nieuwe directeur-bestuurder van Woonforte

Monique Brewster start per 1 december 2019 als directeur-bestuurder bij Woonforte. Zij volgt interim-bestuurder Frans Kooiker op, die tijdelijk deze functie waarnam nadat Rob Donninger Woonforte verliet. Monique Brewster is momenteel nog werkzaam als directeur-bestuurder bij Woningstichting Leusden.

Monique Brewster heeft haar sporen verdiend in de volkshuisvesting. Sinds 1989 is zij al werkzaam in de corporatiesector. Zij is ook geen onbekende in onze regio. Monique Brewster is namelijk interimmanager bij Woondiensten Aarwoude geweest. Voor die tijd werkte zij onder meer als vestigingsdirecteur bij Rochdale en als districtmanager bij Patrimonium in Amsterdam Zuidoost.

Monique Brewster: “Ik kijk uit naar mijn start bij Woonforte en zal graag mijn ervaring, ideeën en energie inzetten voor Woon forte en haar huurders. Ik ga mijn schouders zetten onder het realiseren van meer sociale huurwoningen en het betaalbaar houden van de huren. Ook het verduurzamen van woningen en de zorg voor een tevreden huurders vind ik belangrijk.”

Eric Kemperman, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woonforte, zegt over de aanstelling van Monique Brewster: “Wij zijn blij dat wij voor Woonforte een goede nieuwe directeur-bestuurder hebben gevonden. Een verbinder die oog heeft voor de huurders, de relatie met de gemeente en (zorg)partners en natuurlijk voor de medewerkers. Wij hebben het volste vertrouwen dat Monique Brewster in samenwerking met alle betrokkenen onze ambities gaat waarmaken.” 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.