Doris Fotografie
Advertorial Wonen en bouwen

Monique Wolvers is nu ook verkoopmakelaar: “Mee veranderen met de markt”

Monique Wolvers is al ruim vier jaar werkzaam als zelfstandig aankoopmakelaar. “Toch begon er de afgelopen tijd weer wat te kriebelen”, vertelt Monique. De Alphense makelaar heeft daarom een grote stap gezet: naast aankoopmakelaar werkt ze tegenwoordig ook als verkoopmakelaar.

“Ik had stiekem al een tijd een stille droom”, begint Monique. “Naast de verzoeken van klanten over het vérkopen van huizen, wilde ik zelf ook al een tijd de verkoop erbij gaan doen.” Nu de markt aan het veranderen is en de huizenprijzen stabieler worden, hakte Monique de knoop door en is ze begonnen als verkoopmakelaar.

“Het is wel een hele omzwaai, hoor”, vertelt Monique. “Echt alles moet worden veranderd, zelfs mijn naam.” Nu ze naast aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar is, verandert haar naam van Monique Wolvers Aankoopmakelaar naar Makelaardij Wolvers. “Logo, borden, autobelettering, verzekeringen, Kamer van Koophandel, noem maar op. Alles heb ik de afgelopen tijd aangepast. Dit met de hulp van Owen Wolvers, mijn zoon die de rebranding voor zijn rekening heeft genomen. En dat fantastisch gedaan heeft!”

De tekst loopt door onder de afbeelding.

MW-194.jpg

Mensen helpen

Ondanks de moeite die het haar heeft gekost, heeft ze er toch voor gekozen om deze stap te nemen. “Het was echt een droom. En ik denk dat het ook gezond is als je als ondernemer altijd blijft kijken naar wat de markt nodig heeft en waar je mensen kan helpen”, aldus Monique. Dat laatste is wat Monique zo veel voldoening geeft in haar werk. “Ik ga altijd voor het verhaal, de persoonlijke aanpak en het maatwerk. Ik vind het fijn dat ik mensen die in een vervelende situatie zitten, zoals een echtscheiding of een overlijden, kan ondersteunen. Ik ben iemand die dan echt alles opzij zet om deze mensen het geduld en de aandacht te geven die zij nodig hebben.”

Er zijn veel verschillen tussen de aankoop en de verkoop, maar gek genoeg kennen ze volgens Monique ook veel overeenkomsten. Eén daarvan is opnieuw het helpen van mensen. Zowel in de aankoop als in de verkoop zet Monique de wens van de klant voorop, en adviseert ze altijd met oprechtheid. “Met mijn jarenlange ervaring in de makelaardij, weet ik hoe je een huis het best kunt verkopen. Het hoeft niet altijd het hoogste bod te zijn waar een verkoper voor kiest, want de voorwaarden kunnen van groot essentieel belang zijn. Naast kennis en ervaring,  ga ik altijd op mijn gevoel af”, aldus Monique. “Maar,” stelt ze, “ik adviseer, en de klant maakt uiteindelijk de beslissing.”

Stigma wegnemen

“Verkoopmakelaars worden vaak een beetje als de boefjes gezien”, vertelt Monique. “Dit is vaak niet terecht! Ik wil, met mijn persoonlijke aanpak, proberen dat stigma weg te nemen.” Dit doet zij door middel van haar duidelijke communicatie en open karakter. “Ik wil ook altijd zeker weten dat ik geen bullshit sta te verkopen, daarom doe ik ook altijd goed onderzoek voor mijn klanten.” Bij Monique ben je geen nummer, of de zoveelste in de rij. Iedere zaak behandelt zij met zorg en aandacht. En dit alles met een grote glimlach en passie voor het vak!

De tekst loopt door onder de afbeelding.

2 VERKOOP Makelaardij Wolvers kleiner.jpg

Welkomstgeschenk

Om te vieren dat zij tegenwoordig ook de verkoop doet, geeft Monique een welkomstgeschenk aan haar eerste tien klanten. Dit welkomstgeschenk bevat naast een goede courtage een gratis mediapakket ter waarde van € 695*. Zonder ook maar iets te betalen kun je je huis laten fotograferen door een vastgoedfotograaf, krijg je een NEN2580 meting, plattegronden en een Funda aanmelding. Voor deze actie geldt: op = op, enkel de eerste tien klanten van Makelaardij Wolvers zullen dit geschenk krijgen. (*Neem contact op voor de voorwaarden.)

Ben jij op zoek naar een huis of heb jij je droomhuis op het oog? Of wil je jouw huis laten verkopen? Monique helpt je graag. Neem contact op via info@makelaardijwolvers.nl, 06-14779292, of kijk op www.makelaardijwolvers.nl.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.