Doris Fotografie
Advertorial Wonen en bouwen

Monique Wolvers is nu ook verkoopmakelaar: “Mee veranderen met de markt”

Monique Wolvers is al ruim vier jaar werkzaam als zelfstandig aankoopmakelaar. “Toch begon er de afgelopen tijd weer wat te kriebelen”, vertelt Monique. De Alphense makelaar heeft daarom een grote stap gezet: naast aankoopmakelaar werkt ze tegenwoordig ook als verkoopmakelaar.

“Ik had stiekem al een tijd een stille droom”, begint Monique. “Naast de verzoeken van klanten over het vérkopen van huizen, wilde ik zelf ook al een tijd de verkoop erbij gaan doen.” Nu de markt aan het veranderen is en de huizenprijzen stabieler worden, hakte Monique de knoop door en is ze begonnen als verkoopmakelaar.

“Het is wel een hele omzwaai, hoor”, vertelt Monique. “Echt alles moet worden veranderd, zelfs mijn naam.” Nu ze naast aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar is, verandert haar naam van Monique Wolvers Aankoopmakelaar naar Makelaardij Wolvers. “Logo, borden, autobelettering, verzekeringen, Kamer van Koophandel, noem maar op. Alles heb ik de afgelopen tijd aangepast. Dit met de hulp van Owen Wolvers, mijn zoon die de rebranding voor zijn rekening heeft genomen. En dat fantastisch gedaan heeft!”

De tekst loopt door onder de afbeelding.

MW-194.jpg

Mensen helpen

Ondanks de moeite die het haar heeft gekost, heeft ze er toch voor gekozen om deze stap te nemen. “Het was echt een droom. En ik denk dat het ook gezond is als je als ondernemer altijd blijft kijken naar wat de markt nodig heeft en waar je mensen kan helpen”, aldus Monique. Dat laatste is wat Monique zo veel voldoening geeft in haar werk. “Ik ga altijd voor het verhaal, de persoonlijke aanpak en het maatwerk. Ik vind het fijn dat ik mensen die in een vervelende situatie zitten, zoals een echtscheiding of een overlijden, kan ondersteunen. Ik ben iemand die dan echt alles opzij zet om deze mensen het geduld en de aandacht te geven die zij nodig hebben.”

Er zijn veel verschillen tussen de aankoop en de verkoop, maar gek genoeg kennen ze volgens Monique ook veel overeenkomsten. Eén daarvan is opnieuw het helpen van mensen. Zowel in de aankoop als in de verkoop zet Monique de wens van de klant voorop, en adviseert ze altijd met oprechtheid. “Met mijn jarenlange ervaring in de makelaardij, weet ik hoe je een huis het best kunt verkopen. Het hoeft niet altijd het hoogste bod te zijn waar een verkoper voor kiest, want de voorwaarden kunnen van groot essentieel belang zijn. Naast kennis en ervaring,  ga ik altijd op mijn gevoel af”, aldus Monique. “Maar,” stelt ze, “ik adviseer, en de klant maakt uiteindelijk de beslissing.”

Stigma wegnemen

“Verkoopmakelaars worden vaak een beetje als de boefjes gezien”, vertelt Monique. “Dit is vaak niet terecht! Ik wil, met mijn persoonlijke aanpak, proberen dat stigma weg te nemen.” Dit doet zij door middel van haar duidelijke communicatie en open karakter. “Ik wil ook altijd zeker weten dat ik geen bullshit sta te verkopen, daarom doe ik ook altijd goed onderzoek voor mijn klanten.” Bij Monique ben je geen nummer, of de zoveelste in de rij. Iedere zaak behandelt zij met zorg en aandacht. En dit alles met een grote glimlach en passie voor het vak!

De tekst loopt door onder de afbeelding.

2 VERKOOP Makelaardij Wolvers kleiner.jpg

Welkomstgeschenk

Om te vieren dat zij tegenwoordig ook de verkoop doet, geeft Monique een welkomstgeschenk aan haar eerste tien klanten. Dit welkomstgeschenk bevat naast een goede courtage een gratis mediapakket ter waarde van € 695*. Zonder ook maar iets te betalen kun je je huis laten fotograferen door een vastgoedfotograaf, krijg je een NEN2580 meting, plattegronden en een Funda aanmelding. Voor deze actie geldt: op = op, enkel de eerste tien klanten van Makelaardij Wolvers zullen dit geschenk krijgen. (*Neem contact op voor de voorwaarden.)

Ben jij op zoek naar een huis of heb jij je droomhuis op het oog? Of wil je jouw huis laten verkopen? Monique helpt je graag. Neem contact op via info@makelaardijwolvers.nl, 06-14779292, of kijk op www.makelaardijwolvers.nl.


Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving gisteren 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels gisteren 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema gisteren 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige gisteren 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.