Economie

MOOI door Diana knipt gratis voor stichting Haarwensen

De Alphense Diana van Miltenburg heeft sinds kort haar eigen bedrijf MOOI door Diana. Naast het knippen van haar, verzorgt Diana ook visagie en pedicurebehandelingen én wordt iedereen die zijn haar aan Stichting Haarwensen wil doneren gratis geknipt.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm zoals alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is de stichting opgericht die gratis haarwerken levert aan deze kinderen.

MOOI door Diana zet zich in voor dit goede doel. "Het is natuurlijk verschrikkelijk dat kinderen hiermee te maken krijgen! Vooral meisjes hebben het moeilijk ermee wanneer ze hun haren verliezen. De vlechten van minimaal 30 centimeter worden opgestuurd naar Haarwensen, die de kinderen van een pruik voorziet, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Hierdoor wordt de moeilijke periode waarin de kinderen zich bevinden iets verzacht."

De spelregels voor het doneren van haar
- De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten).
- Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
- Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
- Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
- Geverfd, behandeld, geblondeerd haar of haar met highlights kan niet gebruikt worden.

Wil jij ook minimaal 30 centimeter van jouw haar doneren? MOOI door Diana knipt er kosteloos een nieuw model in. Neem contact op met info@mooidoordiana.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.