IJssalon Sebastiaan
Advertorial Eten en drinken

Mooi weer betekent ijsjes! Bij IJssalon Sebastiaan hebben ze volop keuze

Eindelijk! Het is zomers weer buiten en daar zijn ze bij van ijssalon Sebastiaan maar wat blij mee. Mooi weer betekent voor eigenaar en ijsbereider Cynthia ijsjes draaien, heel veel ijsjes draaien!

Met dit weer komen alle smaken weer eens aan bod. Cynthia vertelt: “Er staan in de ijsvitrine wel 24 diverse smaken. Van Vegan-ijs, Drop-ijs tot Gemberijs met citroen, het houd niet op!” Speciaal voor de kids maken ze het bezoek aan de ijssalon zo leuk mogelijk en is er Minions-ijs, smurf, Frozen of Spider-man-ijs en krijgen ze de disco dip gratis op hun ijsje. 

TukTuk feestje

En?! Hebben jullie de Tuktuk ook weer zien rijden? Sinds kort rijdt er een nieuwe aanwinst in de Tuktuk genaamd Brit en probeert ze de Hotspots van Alphen te bereiken. Liever de Tuktuk privé? Dat kan. De Tuktuk rijdt al voor je deur vanaf 25 bollen ijs binnen Alphen aan den Rijn.

Voor meer info over het inhuren van de Tuktuk verwijzen we je naar de Facebookpagina van IJssalon Sebastiaan, of bel gewoon naar 0172-576825 en vraag naar Cynthia. 

Kom gezellig langs

Lekker lang licht betekent bij ijssalon Sebastiaan ook lekker lang open. En wel tot 22:00 uur! De ijssalon is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur, behalve op zondag dan is de ijssalon van 12:00 tot 21:00 uur geopend. Maar bij heel mooi weer maken ze daar 22:00 uur van! 

Kom ook lekker genieten in de gezelligste straat van Alphen aan de Rijn. De Van Nesstraat 1, 2404 AV Alphen aan den Rijn. Je bent er van harte welkom!


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.