Parkvilla
Advertorial Cultuur

Mooie liedjes en humor van Lucky Fonz bij Parkvilla

Eén van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’ en ‘Linde met een E’ en tv-programma’s als Pauw en De Slimste Mens komt op zaterdag 15 februari naar Parkvilla. Lucky Fonz staat in het theater met een nieuwe show ‘Buiten de lijnen’.

De nieuwe show is een originele voorstelling met mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering. Lucky Fonz combineert cabaret, kleinkunst en unieke liedjes tot een onvergelijkbaar geheel. De zanger en theatermaker heeft een aantal albums uitgebracht en hij is een seizoen lang de huiszanger van de Wereld Draait Door geweest.

Over zijn vorige theatershow, ‘Superlekker’, schreef De Volkskrant: ‘Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor, een mix van muziek en verhalen. ****’

Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 12:15

Jongens ruïneren grasveld met scooter

Op dinsdag 18 februari crossten een paar jongens op hun scooter over een grasveld in een woonwijk. Op hun school hebben de handhavers een stevig gesprek met ze gevoerd.

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Gemeente vandaag 09:02

Drie ton voor fietsonderzoeken en fietsprojecten

Het college van burgemeester en wethouders stelt € 300.000 beschikbaar voor fietsonderzoeken en fietsprojecten. Hierbij wordt onder andere geld uitgetrokken om fietsers veiliger over de Afrikalaan, Amerikalaan en de Magazijnweg in Alphen te kunnen laten rijden, waar nu regelmatig ongelukken gebeuren.