Parkvilla
Advertorial Cultuur

Mooie liedjes en humor van Lucky Fonz bij Parkvilla

Eén van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’ en ‘Linde met een E’ en tv-programma’s als Pauw en De Slimste Mens komt op zaterdag 15 februari naar Parkvilla. Lucky Fonz staat in het theater met een nieuwe show ‘Buiten de lijnen’.

De nieuwe show is een originele voorstelling met mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering. Lucky Fonz combineert cabaret, kleinkunst en unieke liedjes tot een onvergelijkbaar geheel. De zanger en theatermaker heeft een aantal albums uitgebracht en hij is een seizoen lang de huiszanger van de Wereld Draait Door geweest.

Over zijn vorige theatershow, ‘Superlekker’, schreef De Volkskrant: ‘Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor, een mix van muziek en verhalen. ****’

Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.