Josh Walet
Advertorial Overige

Mooie Wens Weken bij Electro World Hoogendoorn: win een TV voor een ander

Het jaar 2020 is voor veel mensen, verenigingen en instellingen niet het beste jaar. Daarom organiseert Electro World de Mooie Wens Weken. In elk filiaal wordt minimaal één winnaar gekozen, waaronder dus ook bij Electro World Hoogendoorn in Alphen. Wie wens jij een Philips TV toe?

In 2019 heeft Electro World tientallen mensen blij mogen maken met een TV. Omdat veel mensen, verenigingen en instellingen het zwaar hebben door de coronacrisis, was dit voor Electro World extra reden om de Mooie Wens Weken dit jaar opnieuw te organiseren. Daarom geven ze ook dit jaar 150 televisies weg!

Kerstgedachte

Bij Electro World Hoogendoorn staan november en december in het teken van de Mooie Wens Weken. “Door een wens uit te spreken voor iemand die het verdient, maken zij kans om het jaar alsnog feestelijk af te sluiten”, vertelt Christian Hoogendoorn van Electro World Hoogendoorn. “We organiseren dit vanuit de kerstgedachte, om echt even iemand anders in het zonnetje te zetten.”

Tijdens de Mooie Wens Weken draait het allemaal om de reden die wordt opgegeven. “Deze actie is niet in de vorm van een loting. Er wordt echt gekeken naar de inzendingen die de mooiste, komische, hoopvolle of meest ontroerende reden hebben ingestuurd. Of het nu voor een individu, een instelling of een vereniging is, maakt niet uit. Iedereen mag genomineerd worden!”

Hoe doe je mee?

Stap 1: Bedenk een prachtige wens voor iemand die het écht verdient.
Stap 2: Vul jouw wens in op het formulier via deze website vóór 31 december 2020.
Stap 3: Uiterlijk 25 januari 2021 ontvangt de prijswinnaar bericht van de lokale Electro World. 

De genomineerde maakt kans op een Philips 50 inch 4K Smart TV. Met deze televisie ga je helemaal op in het moment. Met deze HDR-TV van Philips heb je gegarandeerd superieure beeldkwaliteit en hoogwaardig Dolby Atmos-geluid. HDR-streaming, games en sport, het ziet er allemaal geweldig uit op deze televisie.

Over Electro World Hoogendoorn

Electro World Hoogendoorn is gevestigd aan de Euromarkt 131 in Alphen aan den Rijn. Ondanks de coronacrisis gaat het bezorgen, installeren en repareren van jouw apparatuur nog gewoon door. Uiteraard wel met inachtneming van de coronamaatregelen. In de winkel ben je ook van harte welkom. Ga je liever de deur niet uit? Doordat Hoogendoorn Witgoed sinds februari 2020 is aangesloten bij Electro World, kun je alle producten ook eenvoudig online bestellen.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.