Mooij Huis Makelaardij
Advertorial Wonen en bouwen

MOOIJ nieuw thuis voor Mooij Huis

Verhuizen doen de meeste mensen niet dagelijks. Maar soms veranderen je wensen, groei je uit een jasje dat eerder nog goed paste of word je simpelweg verliefd op het karakter van een ander pand. Daar weten ze bij Mooij Huis Makelaardij alles van! 

Natuurlijk begeleiden ze bij Mooij Huis Makelaardij dagelijks klanten op het gebied van de aankoop en verkoop van hun eigen woning, maar het gebeurt niet elke dag dat zij zelf de verhuisdozen moeten in- en uitpakken. Daar is nu verandering in gekomen, want met trots kan Mooij Huis Makelaardij vertellen dat zij nu zelf een verhuisbericht mogen delen!

Sinds enkele weken is Mooij Huis Makelaardij namelijk gevestigd aan de gezellige Raadhuisstraat 273 in het centrum van Alphen aan den Rijn. Nog steeds dezelfde vier enthousiaste makelaars, betrokken begeleiding en persoonlijke service, maar op een nieuwe locatie. “In ons geval zijn we inderdaad uit ons jasje gegroeid. Het kantoor aan de Vijverstraat heeft jarenlang trouwe dienst gedaan, maar het was duidelijk tijd voor een volgende stap,” aldus eigenaresse Marlous Mooij.

“Het kantoor ben ik jaren geleden gestart, maar inmiddels was het met het trouwe team van vier meiden tijd om met de markt mee te bewegen. Niet alleen hebben we nu een heel MOOIJ plekje, maar ook zijn we beter zichtbaar in het Alphense straatbeeld. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om even binnen te stappen voor meer informatie, een vraag of een gezellig praatje.”

Voor wie in de buurt is en nieuwsgierig is geworden naar het nieuwe MOOIJE plekje: loop gerust eens gezellig bij Mooij Huis Makelaardij binnen. De koffie staat klaar.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.