Castellum
Advertorial Overige

Morgen is het nog leuker in Castellum

Met Juf Roos, Huisdierengeheimen 2, The Lion King, Toy Story 4 én Playmobil de film in de bioscoopzalen zou je bijna denken dat ze het niet nog leuker kunnen maken in Castellum. Maar dat is toch gelukt! 

Morgen, dinsdag 6 augustus, kan iedereen tussen de 4 en 12 jaar aan de slag met legoblokjes op een, door alle BOOST partners georganiseerde, LEGO® BOUWDAG. Naast het maken van de mooiste bouwwerken, kunnen de kids bij het eLAB® stopmotion films maken met LEGO®. Ook zijn er creatieve workshops en beweegworkshops.

De deuren gaan om 13.00 uur open en de middag duurt tot 16.00 uur. Het is vrije inloop, Vol=Vol. Wil je ook naar de film? Dan is het aan te raden om online kaarten te reserveren via www.theatercastellum.nl. Voor kinderen tot 11 jaar zijn de tickets slechts € 6,50. De toegang voor de overige activiteiten tijdens de LEGO® BOUWDAG is voor iedereen gratis. Begeleiding van een volwassene is verplicht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.