Castellum
Advertorial Overige

Morgen is het nog leuker in Castellum

Met Juf Roos, Huisdierengeheimen 2, The Lion King, Toy Story 4 én Playmobil de film in de bioscoopzalen zou je bijna denken dat ze het niet nog leuker kunnen maken in Castellum. Maar dat is toch gelukt! 

Morgen, dinsdag 6 augustus, kan iedereen tussen de 4 en 12 jaar aan de slag met legoblokjes op een, door alle BOOST partners georganiseerde, LEGO® BOUWDAG. Naast het maken van de mooiste bouwwerken, kunnen de kids bij het eLAB® stopmotion films maken met LEGO®. Ook zijn er creatieve workshops en beweegworkshops.

De deuren gaan om 13.00 uur open en de middag duurt tot 16.00 uur. Het is vrije inloop, Vol=Vol. Wil je ook naar de film? Dan is het aan te raden om online kaarten te reserveren via www.theatercastellum.nl. Voor kinderen tot 11 jaar zijn de tickets slechts € 6,50. De toegang voor de overige activiteiten tijdens de LEGO® BOUWDAG is voor iedereen gratis. Begeleiding van een volwassene is verplicht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.