Mountain Lifestyle
Advertorial Overige

Mountain Lifestyle veilt wintersportjas voor Mentelity Foundation, Lintsen Kappers winnaar van de veiling

Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Mentelity Foundation, dat was het doel van Mountain Lifestyle met het veilen van een limited edition skijas. Het volledige bedrag is gedoneerd aan de Mentelity Foundation, zij stimuleren en inspireren kinderen met een fysieke of mentale uitdaging om in te zien - en te doen - wat er wel kan!

De Mentelity Foundation is de stichting van Bibian Mentel. Dit jaar hebben we zeer triest nieuws te horen gekregen dat Bibian Mentel is overleden aan de gevolgen van kanker. Om deze reden is voor de Mentelity Foundation gekozen als doel voor de veiling. 

Helly Hansen heeft een limited edition jas van het Zweedse dames skiteam ter beschikking gesteld voor de veiling, en wat was dat een succes! Er werd enthousiast geboden en uiteindelijk heeft de jas maar liefst € 500 opgebracht!

Het uiteindelijk winnende bod is gedaan door Lintsen Kappers (van Nesstraat 33 te Alphen aan den Rijn). Wat een mooi gebaar! Lintsen Kappers en Mountain Lifestyle hebben gezamenlijk een persoon geselecteerd die de jas heeft gekregen, Arende Oudijk. Arende is een groot skitalent en zit ook in het NL-raceteam. Ze moet nog een klein beetje groeien, maar de jas staat al helemaal super! Mountain Lifestyle wil iedereen die een bod op de jas heeft gedaan enorm bedanken.

Niet mee kunnen doen aan de veiling of toch nog wat willen doneren? Dat kan via deze link. Meer informatie over Lintsen Kappers kun je vinden via deze link. Meer informatie over Mountain Lifestyle kun je vinden via deze link.


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.