Ashram College Alphen aan den Rijn

'Mr. Ashram' gaat na 43 jaar met pensioen

Van biologiedocent en mentor naar teamleider en instroomcoördinator: Henk Wiegant deed het allemaal. Na 43 jaar werkzaam te zijn geweest op het Ashram gaat hij met pensioen. 

Henk Wiegant begon op het Ashram als biologiedocent en werd al snel mentor. Later werd hij teamleider en daarnaast ook instroomcoördinator en examensecretaris. "Sinds jaar en dag was hij de spin in het web tijdens voorlichtingsdagen. De titel Mr Ashram is dus geheel en al terecht", aldus het Ashram College.

Vorige week nam Henk Wiegant afscheid van de school, in aanwezigheid van (oud)collega's van de middelbare school. Het Ashram College bedankt Wiegant voor zijn 43 jaar: "Henk, dank voor alles wat je voor onze school hebt betekend. We wensen je nog veel gelukkige en gezonde jaren toe. Geniet van je pensioen!"

Ook op Facebook spreken veel oud-leerlingen hun waardering uit voor de docent. Zo schrijft iemand: "Kort meegemaakt, maar al vlot duidelijk: een kanjer. Het gaat u goed!" Iemand anders laat weten: "Henk, bedankt voor alles wat je voor het Ashram College hebt gedaan. Geniet van je nieuwe levensfase."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.