Ashram College Alphen aan den Rijn

'Mr. Ashram' gaat na 43 jaar met pensioen

Van biologiedocent en mentor naar teamleider en instroomcoördinator: Henk Wiegant deed het allemaal. Na 43 jaar werkzaam te zijn geweest op het Ashram gaat hij met pensioen. 

Henk Wiegant begon op het Ashram als biologiedocent en werd al snel mentor. Later werd hij teamleider en daarnaast ook instroomcoördinator en examensecretaris. "Sinds jaar en dag was hij de spin in het web tijdens voorlichtingsdagen. De titel Mr Ashram is dus geheel en al terecht", aldus het Ashram College.

Vorige week nam Henk Wiegant afscheid van de school, in aanwezigheid van (oud)collega's van de middelbare school. Het Ashram College bedankt Wiegant voor zijn 43 jaar: "Henk, dank voor alles wat je voor onze school hebt betekend. We wensen je nog veel gelukkige en gezonde jaren toe. Geniet van je pensioen!"

Ook op Facebook spreken veel oud-leerlingen hun waardering uit voor de docent. Zo schrijft iemand: "Kort meegemaakt, maar al vlot duidelijk: een kanjer. Het gaat u goed!" Iemand anders laat weten: "Henk, bedankt voor alles wat je voor het Ashram College hebt gedaan. Geniet van je nieuwe levensfase."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 11:33

Partijen hoogheemraadschap van Rijnland bereiken akkoord

De nieuwe dagelijks bestuurders (hoogheemraden) van Rijnland zijn op 31 mei 2023 tijdens een extra vergadering van het algemeen bestuur (VV) geïnstalleerd. BBB, VVD, CDA, Agrarisch, Natuur en JA21 hebben een akkoord bereikt en zullen gaan samenwerken.

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.