Sama Sama Maluku Festival
Advertorial Evenement

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Een hoogtepunt van het festival zal het optreden zijn van Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, de frontman van de legendarische band Massada. "We zijn verheugd dat Mr. Massada een aantal nummers ten gehore zal brengen," aldus de organisatoren. Met een muzikale carrière van maar liefst 50 jaar en optredens op prestigieuze podia zoals Pinkpop, staat Johnny Manuhutu garant voor een onvergetelijk optreden met Massada's kenmerkende swingende Latin muziekstijl.

Naast Johnny Manuhutu zullen ook twee andere muzikale grootheden van Massada te zien zijn op het Sama Sama Maluku podium. Toppercussionist en timbalero Jopie Manuhutu, die tot de kern van Massada behoort en alle hoogtepunten heeft meegemaakt, zal zijn muzikale kunsten vertonen. Samen met de veelzijdige artiest Martino Latupeirissa, die onder andere heeft opgetreden met Total Touch, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer, zullen zij met de huisband Danjil & Friends de beste nummers van Massada ten gehore brengen.

Details

Het Sama Sama Maluku Festival zal plaatsvinden op het festivalterrein aan de Zegerplas. Naast optredens van maar liefst 70 topartiesten, kunnen bezoekers genieten van de Pasar Sama Sama met diverse kraampjes, speelkussens voor de jeugd, Molukse massages en heerlijk eten van Molukse foodstands.

Het festival begint om 12:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €25.

Bestel tickets


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport gisteren 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek gisteren 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.