Advertorial Evenementen

MTP Fysiotherapie houdt open dag op 6 oktober

Op zaterdag 6 oktober houden MTP Fysiotherapie Alphen aan den Rijn en MTP Sports een open dag. De open dag zal plaatsvinden op onze locatie op de Utrechtstraat 100 in Alphen aan den Rijn.

Onze collega’s staan de gehele dag klaar om uw vragen over fysiotherapie en sporten te beantwoorden. Ook zullen er diverse demonstraties zijn over echografie en handtherapie. De actieve deelnemers zitten deze dag ook goed, wij zullen op meerdere moment van de dag diverse sportactiviteiten aanbieden.

Zo kunt u bijvoorbeeld kleinschalig komen sporten. Ons aanbod bestaat onder andere uit small group trainingen, personal training, HIIT en small group fysio training. Voor de hardlopers hebben we in de ochtend een groepssessie, vervolgens zal er gedurende dag de mogelijk zijn om je hardlooptechniek te laten analyseren.

Fysiotherapie is niet compleet zonder testen en meten, om u hiermee kennis te laten maken is er onder andere de optie om deel te nemen aan een fietstest op de wattbike.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 6 oktober. Vanaf 09.00 uur bent u welkom en staat de koffie en thee klaar.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:05

Kunstenares Herma Kampschuur viert opening atelier

Kunstenares Herma Kampschuur opent haar nieuwe werkplek op De Werf, de opbloeiende hotspot voor creatieve en ambachtelijke bedrijven aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Het is een atelier, workshopruimte en galerie ineen. En iedereen mag dat op zaterdag 7 maart ontdekken. Ze exposeert haar werk en dat van een aantal cursisten in eigen huis.

Calamiteiten vandaag 15:33

Getuigen gezocht voor inbraak Viswinkel Fizzi Herenhof

Op dinsdag 25 februari is er tussen 23:00 en 00:00 uur ingebroken bij Viswinkel Fizzi in winkelcentrum De Herenhof. “We zijn geschrokken en hopen dat de daders snel worden opgepakt.”

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden. 

Gemeente vandaag 11:50

Proef Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Wie een huis of bedrijfspand laat bouwen, stelt eisen aan de uitvoering. Zoals een laag energieverbruik en een juiste luchtvochtigheid. Bij oplevering kan blijken dat deze eisen niet altijd goed zijn uitgevoerd. Klanten kunnen last krijgen van gebreken als een constructiefout, brandonveilige situatie, lekkage of slecht functionerende ventilatie.