Advertorial Evenementen

MTP Fysiotherapie houdt open dag op 6 oktober

Op zaterdag 6 oktober houden MTP Fysiotherapie Alphen aan den Rijn en MTP Sports een open dag. De open dag zal plaatsvinden op onze locatie op de Utrechtstraat 100 in Alphen aan den Rijn.

Onze collega’s staan de gehele dag klaar om uw vragen over fysiotherapie en sporten te beantwoorden. Ook zullen er diverse demonstraties zijn over echografie en handtherapie. De actieve deelnemers zitten deze dag ook goed, wij zullen op meerdere moment van de dag diverse sportactiviteiten aanbieden.

Zo kunt u bijvoorbeeld kleinschalig komen sporten. Ons aanbod bestaat onder andere uit small group trainingen, personal training, HIIT en small group fysio training. Voor de hardlopers hebben we in de ochtend een groepssessie, vervolgens zal er gedurende dag de mogelijk zijn om je hardlooptechniek te laten analyseren.

Fysiotherapie is niet compleet zonder testen en meten, om u hiermee kennis te laten maken is er onder andere de optie om deel te nemen aan een fietstest op de wattbike.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 6 oktober. Vanaf 09.00 uur bent u welkom en staat de koffie en thee klaar.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 11:17

Podologiepraktijk in het vernieuwde Van Keeken Schoenen

Van Keeken is naast specialist in schoenkennis ook ervaren in verhelpen en voorkomen van voetproblemen. Sophie start haar eigen podologiepraktijk in het vernieuwde Van Keeken Schoenen in Alphen aan den Rijn.   

Evenementen vandaag 10:28

Ladies Night ‘Say yes to the dress’ in Alphense centrum

Dames uit Alphen en wijde omgeving, zet vrijdagavond 27 september een groot kruis in jullie agenda’s en regel oppas voor kinderen, huisdieren en mannen. Want Alphen aan den Rijn, en dan vooral de winkeliers in het Alphense centrum, maakt zich op voor de vierde Ladies Night.  

Natuur en recreatie vandaag 09:24

Een eigen IreneBos voor 80-jarige prinses

Op maandag 16 september heeft het NatuurCollege in het kader van de tachtigste verjaardag van haar voorzitter, prinses Irene, een ode aan de natuur gebracht in Carré, Amsterdam. Stichting Nationale Boomfeestdag en gemeente Alphen aan den Rijn bieden de prinses, in aansluiting hierop, haar eigen IreneBos als dank voor haar inzet voor de bomen en natuur.

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.