Advertorial Economie

MTP Fysiotherapie nu ook te vinden in Leiderdorp

Per 25 juni zijn wij van MTP Fysiotherapie ook gevestigd op de Vezelbaan 17 in Leiderdorp, in het pand van Personal Motion. Personal Motion is de PT-studio van Rachid Mesaoudi. Rashid is een enthousiaste en ervaren personal trainer en wij zijn dan ook blij en verheugd om deze samenwerking met hem aan te gaan!

De tijden dat MTP fysiotherapie hier aanwezig is zijn;

  • Maandag: 10.00 tot 15.30 uur (Wesley)
  • Dinsdag: 15.30 tot 19.30 uur (Bram)
  • Vrijdag: 8.00 tot 12.00 uur (Bram)

Wij zijn voornemens om deze tijden op korte termijn verder uit te breiden voor een bredere spreiding.

Afspraak maken? Tel: 0172-750475
Website: www.mtpfysiotherapie.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart gisteren 20:50

Volgend jaar "Zwarte Gondelvaart" ?

De traditionele gondelvaart is dit jaar niet doorgegaan. De belangstelling om deel te nemen was sterk teruggelopen en het pakket eisen dat de gemeente op tafel legde groeide ieder jaar. Feestboten werden verboden en de kosten waren te hoog geworden. Een aantal Alphenaren denkt de oplossing te hebben. 

Advertorial Horeca gisteren 19:09

Beleef Italiƫ in Alphen aan den Rijn

Osteria La Piazza heeft nog maar kort zijn deuren geopend. Het restaurant heeft zich laten inspireren door Italië, waar een Osteria een ontmoetingsplek voor vrienden en familie is. Maar Osteria La Piazza is meer dan dat. Je kan er namelijk ook lunchen, dineren en borrelen. En dat op z’n Italiaans!  

Politiek gisteren 18:03

Theater Castellum gaat volgende zomer op de schop

Theater Castellum is van juni tot en met oktober 2020 gesloten. Er is dan een grote verbouwing van onder meer de entree, kassa, garderobe, trappenhuizen en foyers. Ook wordt de horecakeuken verplaatst.

Politiek gisteren 17:17

Bedrijventerreinen kunnen niet zomaar worden bebouwd

Woningen in plaats van een bedrijventerrein is in theorie een mooie oplossing voor de woningnood. Wethouder Gerard van As wijst echter op de krapte voor vestiging van bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Horeca gisteren 16:14

Geen gondelvaart meer, wat dan?

17 september 2019 wordt het eerste jaar zonder gondelvaart, toch is het niet stil in Alphen aan den Rijn. In het dorp zijn er veel andere dingen te doen.