Museumpark Archeon

Museumkids Awards in Archeon

Op vrijdag 8 november vonden de Museumkids Awards plaats in het Archeon.   

De Museumkids Awards is een wedstrijd waarbij kinderen uit heel Nederland beoordelen welk museum het meest geschikt is voor hun doelgroep. De uitslag van de Museumkids Awards 2020 werd dit jaar bekendgemaakt in het Archeon.

Dit jaar had een museum minstens 60 inspecties nodig met minimaal het cijfer 8 gemiddeld om Kidsproof te worden. Hiermee is het een echte publieksprijs. In totaal vulden kinderen 12.424 inspecties in en zijn er 60 musea die zich Kidsproof mogen noemen. De winnaar was het NEMO Science Museum in Amsterdam. Het Archeon is ook benoemd tot Kidsproof museum, met een score van 8,82.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:17

Zegersloot-noord wordt helemaal Irenebos

Het geplande Irenebos in Zegersloot-noord wordt groter dan oorspronkelijk is gepland. Het bos beslaat als het klaar is het hele gebied naast het Heempark. Het bos sluit aan op het terrein van De Vlinder. Alphen aan den Rijn is in 2020 gastgemeente voor de landelijke Boomfeestdag.

Advertorial Overige gisteren 17:03

Easy Unit self-storage Alphen aan den Rijn - 35 extra boxen

Al 15 jaar kunnen kleine en grote bedrijven terecht bij Easy Unit Self-Storage voor het veilig en voordelig opslaan van goederen. De opslagruimten variëren van 1 kubieke meter tot en met 100 kubieke meter. Bedrijven, ZZP’ers en particulieren kunnen deze ruimtes voor een tijdelijke periode huren.

Onderwijs gisteren 16:26

Ashram College ontvangt Gouden Schoolkantine Schaal

Het Ashram College in Alphen heeft de Gouden Schoolkantine Schaal in ontvangst mogen nemen. Meer dan 80% van de producten in de schoolkantine van het Ashram bestaat uit betere keuze producten.