Museumpark Archeon

Museumpark Archeon is provincie winnaar Kidsproof museum 2022

Museumpark Archeon is tijdens de online Museumkids Awards 2022 uitreiking op maandag 29 november 2021 uitgeroepen tot het beste Kidsproof museum 2022 in de provincie Zuid-Holland.

Dit betekent dat er tijdens de herfstvakantie door de Museuminspecteurs (kinderen t/m 12 jaar) goed is gestemd op Museumpark Archeon. Met trots neemt het museumpark deze prijs in ontvangst.

Afgelopen jaar konden kinderen t/m 12 jaar weer stemmen op de leukste Kidsproof museum van Nederland. Alle musea konden meedoen. Met deze deelname maken musea kans om het meest Kidsproof museum van de provincie te worden. Museumpark Archeon is uitgeroepen tot leukste Kidsproof museum 2022 van de provincie Zuid-Holland. De winnaars van de provincie maken vervolgens weer kans op de landelijke Kidsproof museum 2022 prijs.

Het leuke aan Museumkids is dat je na de uitreiking kan zien wat de inspecteurs hebben ingevuld op bepaalde vragen. Museumpark Archeon is super trots op de titel ‘Het beste Kidsproof museum in de provincie Zuid-Holland 2022’ en bedankt alle Museuminspecteurs.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.