Castellum
Advertorial Evenementen

Musical 4-daagse tijdens herfstvakantie in Castellum

Gedurende vier dagen verkennen kinderen van 6 t/m 12 jaar onder begeleiding van professionals de wereld van zang, dans en acteren, met als resultaat een schitterende voorstelling op de laatste dag, speciaal voor familie en vrienden. Dát is de Musical 4-daagse, een nieuw project dat plaatsvindt in Castellum van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 oktober. De Musical 4-daagse biedt jonge kinderen de kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met de magie van theater en te leren zich te presenteren voor publiek.

Theater speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen, en musicallessen bieden een ideale manier om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. In het theater kunnen kinderen zijn wie ze willen zijn en tijdens de Musical 4-daagse worden onvergetelijke herinneringen gecreëerd voor alle deelnemers.

Het programma, bestaande uit vier dagen van 5 uur per dag, leert de kinderen naast zichzelf presenteren voor publiek ook andere zaken, zoals:

  • Het snel maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
  • Het overwinnen van faalangst.
  • Het stimuleren van hun unieke talenten.
  • Na slechts vier dagen schitteren alle deelnemende kinderen op het podium, wat hun zelfvertrouwen een enorme boost geeft.

Aanmelden

Twee weken voor de start van de Musical4daagse ontvangen alle leerlingen het lesmateriaal (script, muziek en rolverdeling) om thuis te gaan oefenen. Alle kinderen krijgen een eigen rol in de musical en de rollen zijn verdeeld op basis van leeftijd. De kosten voor deze Musical 4-daagse bedragen €175,-. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.musical4daagse.nl/alphen-aan-den-rijn/ 


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."