Musicalkoor Summertime

Musicalkoor Summertime viert 30-jarig jubileum met concert in Parktheater

Het jaar 2024 markeert een mijlpaal voor het bekende musicalkoor Summertime, aangezien het zijn 30-jarig bestaan viert. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren, hebben de koorleden groots uitgepakt. Op 15 november zal een spetterend concert plaatsvinden in het Parktheater.

De avond in november belooft een avond vol zang en dans te worden, waarbij het koor niet alleen vertrouwt op bekende nummers, maar ook out of the box gaat met een vernieuwd repertoire.

Voordat het jubileumconcert plaatsvindt, heeft Summertime nog een aantal andere evenementen op de planning staan. Zo organiseren ze een benefietconcert in de Bonifaciuskerk, speciaal voor mensen die niet gemakkelijk naar het theater kunnen komen. Daarnaast zal het koor de komende maanden regelmatig optredens verzorgen door heel Alphen.

Enthousiast geworden?

Summertime verwelkomt graag nieuwe leden die willen bijdragen aan dit spetterende concert. Je bent van harte welkom om een repetitieavond bij te wonen op maandagavond in de Jozefzaal, naast de Bonifaciuskerk, tussen 20.00 en 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op deze website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.