N 207 drie weken afgesloten: 17 juli tot 10 augustus

07 juli 2009

De provincie Zuid-Holland legt tijdens de zomerperiode een rotonde aan op de kruising N 207 – Vriezenweg. Tijdens deze werkzaamheden is de N 207 voor doorgaand verkeer geheel afgesloten tussen Leimuiden en de kruising met de N 446 richting Ter Aar en Woubrugge.

De afsluiting duurt van vrijdagavond 17 juli tot en met maandagochtend 10 augustus. Met de aanleg van de rotonde wil de provincie de doorstroming en de verkeersveiligheid verbeteren.

Omleiding doorgaand verkeer over A4 en N 11
Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en de N 11 en moet rekening houden met extra reistijd. De afsluiting van de N 207 geldt niet voor hulpdiensten en Connexxion Interliner 370 (van Amsterdam naar Alphen aan den Rijn v.v.). De bus blijft tijdens de werkzaamheden over de N 207 rijden, zodat passagiers geen vertraging oplopen.

Rijnsaterwoude bereikbaar
Rijnsaterwoude en omgeving blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Fietsers en landbouwvoertuigen op de Vriezenweg kunnen de N 207 te allen tijde blijven kruisen tijdens de werkzaamheden.

Afsluiting westelijk deel Vriezenweg vanaf 6 juli
Op 6 juli is de provincie gestart met voorbereidende werkzaamheden. Het westelijk deel van de Vriezenweg richting Rijnsaterwoude is vanaf de kruising al niet meer toegankelijk voor auto’s en vrachtverkeer.

Waarom deze periode?
De provincie Zuid-Holland heeft in overleg met de gemeente Kaag en Braassem gekozen voor de zomerperiode, omdat dit een relatief rustige periode is. Door totale afsluiting van de N 207 kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op www.pzh.nl/n207.

Bron: Provincie Zuid Holland


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.